algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.03°
10°

Unides Podem: «Consideram una greu incongruència que encara hi hagi una companyia del Regiment d’Infanteria 47 de Palma amb el nom de Millán-Astray»

186453

Unides Podem considera una «greu incongruència» que encara hi hagi una companyia del Regiment d’Infanteria 47 de Palma amb el nom de Millán-Astray, un dels principals actors en el cop militar contra la República.

«Arran d’una informació periodística apareguda en el diari Menorca del 23/07/2021, hem sabut de l’existència d’una companyia del Regiment d’Infanteria 47, radicat a Palma, que encara conserva la denominació de Compañía Millán-Astray», han explicat.

Per a Unides Podem, «encara que sembli que no pot ser, les restes simbòliques de la dictadura militar es mantenen quan ja han passat 80 anys. La defensa de la memòria democràtica passa per eliminar aquests símbols i deixalles del passat». Per això, esperen que l’aplicació de la Llei de Memòria Democràtica, recentment aprovada pel Govern, ajudi a aquesta tasca.

Des d’Unides Podem han remarcat que faran les gestions oportunes perquè «l’administració directament competent actuï per solucionar aquesta circumstància que és molt més que un simple nom».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa mes de 2 anys

El sujeto I tan! vive en las Antipodas Renegatus...

Valoració:-1menosmas
Per a Baleariung, fa mes de 2 anys

posats a canviar, per què no els hi poseu Regimiento de Infanteria Emigrantes.
De ben segur que seria la més nombrosa, però també la més inepta. Un lloc per a tu mateix, per a retirar-te sense embrutar-te de pols sahariana.

Valoració:-2menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Yo la cambiaria por Compañia del Regimiento de Infanteria 48 Harry Potter.

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Bé, que una companyia de s'exèrcit espanyol es diga "Millán-Astray" no és incongruent amb es fet que algun militar retirat digués que caldria matar vint-i-sis milions de fills de puta

Valoració:2menosmas
Per És així, fa mes de 2 anys

Val més que ens defensi l'exèrcit estat-unidenc, l' alemany, el francès o el del Regne Unit, que no cotiuar mantenint una colla de franquistes que insulten les nostres mares i que ens volen afusellar a tots els que volem democràcia, junt amb els nostres fills. O també que fan punteria amb les fotos dels membres del govern de l'Estat i que fan el salut nazi.
Ens sortira més barat i sera més segur i professional.

Valoració:4menosmas
Per bossot, fa mes de 2 anys

Lo confieso.
Soy incapaz de contestar, punto por punto, a las barrabasadas que larga un elemento que firma I tant!. Entre otras perlas quiere confiar la defensa de España a cualquier pais extranjero. A cualquiera, ¡oiga!

Valoració:-5menosmas
Per I tant!, fa mes de 2 anys

No se pot fer altra cosa que suprimir l'Exèrcit per almenys quaranta anys. Perque malgrat hi hagi militars vocacionals i professionals amb esperit democràtic, que sigui també dit en passen un fum, l'ànima de l'exèrcit espanyol és franquista, ja que a la Transició ningú se va preocupar per depurar-lo, els quals han anat contagiant a les promocions que s'han anat succeint.
Per tant, s'hauria de deixar de tenir exèrcit gairebé mig segle, confiant la defensa a qualque país estranger, per evitar que aquesta gent franquista tengui l'exclussivitat de les armes.

Valoració:5menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

I que aigi un retrato,del ferrolá,al museu de sant Carles,i un altra,en el club militar es forti,vos estranya??.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente