algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Ayuso ve a Palma i dona lliçons al Govern: «Hauria d'haver aplicat polítiques menys restrictives contra la pandèmia»

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s'ha traslladat aquest dissabte a Palma i ha dit que fan falta «polítiques liberals» i que el Govern de Francina Armengol hauria d'haver aplicat polítiques menys restrictives en la seva lluita contra la pandèmia.

Així ho ha traslladat en declaracions als mitjans en la celebració del 16è Congrés Autonòmic del PP, on ha assenyalat que les Balears han apostat per una política de «tancaments massius», en una comunitat autònoma «amb un clima molt bo» on es podien haver aplicat «fórmules mixtes menys restrictives».

En aquesta línia, ha afirmat que moltes famílies per aquests tancaments acaben en «les coes de la fam» i considera que cal ser «sensible» amb aquesta situació. «Una semi obertura és el més beneficiós», ha expressat.

Ayuso ha assenyalat que en la segona onada de la pandèmia ella «mai hagués atacat» contra la iniciativa privada i hagués estat «més respectuosa» amb l'hostaleria i els comerços, a més de destacar a Madrid es «va triplicar» la capacitat sanitària per a fer front a la pandèmia.

També, s'ha referit a la candidata a presidenta del PP a les Balears, Marga Prohens, de la qual ha subratllat que el seu projecte és «necessari» per a les Balears i que posarà en marxa polítiques per a la classe mitjana i gent que «s'ha anat quedant enrere».

La dirigent autonòmica ha subratllat que fan falta polítiques que pensin en els ciutadans, l'ocupació, la col·laboració públic-privada i l'obertura, que són «les mesures contràries al Govern», de qui ha sostingut que «només cerca enemics contraris en altres comunitats autònomes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Contradicció, fa mes de 2 anys

És una fervent defensora del capital i de la gent "pija", però ella no pot tenir més poca classe ni ser més xoni i ordinària. Se dóna molt aquest cas, tant en dones com en homes.

Valoració:4menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Jo també ho crec. Però que ella tengui Madrid a lloure no li dóna gaire credibilitat...

Valoració:2menosmas
Per Agustina de Madris, fa mes de 2 anys

Perquè li diuen Ayuso, si el primer cognom és Díaz? Estic que no quic!.

Valoració:3menosmas
Per Així qualsevol, fa mes de 2 anys

Aclariment als neòfits: la col.laboracio público-privada vol dir que el públic hi posa la pasta, i el privat el morro i/o/u la grufa, que es, de sempre, el primer manament pepeiro.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente