algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Tolo Gili i els batles d'El Pi assumeixen la direcció del partit i preparen un congrés extraordinari per setembre

El secretari general, d’El Pi-Proposta per les Illes Balears, Tolo Gili, acompanyat pels presidents interins de Mallorca i Balears, Toni Salas i Joan Torres, el vicepresident de Menorca, José Cantallops i membres de l’executiva, s’han reunit aquest dissabte a Can Alcover amb batles i batlesses de la formació i caps de llista per parlar del full de ruta a seguir fins al pròxim congrés extraordinari de setembre.

Gili ha declarat que «tenim la responsabilitat de portar el partit fins al congrés del setembre. Tots junts ens hem d’organitzar i coordinar per arribar a l’esmentat congrés amb les màximes garanties perquè els afiliats triïn a la nova direcció del partit».

El secretari general ha assenyalat que «evidentment la dimissió del president i una part de l’executiva ha estat un cop dur, però tenim l’obligació de seguir cap endavant, i aprendre de les coses que no han sortit bé.»

Així mateix, Gili ha afegit que «ara ens centrarem a preparar un reglament del congrés i facilitarem tota la informació, i amb la màxima transparència, a les candidatures que es vulguin presentar. El que menys importa ara són els càrrecs del partit, demanam la col·laboració de tothom».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.