algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Armengol no aclareix si es presentarà a la reelecció i retreu al PP que «està obsessionat amb les eleccions»

La presidenta del Govern i secretària general del PSIB, Francina Armengol, ha considerat que el partit socialista a nivell intern «està vivint una època plàcida, cosa que és visible».

Així ha descrit el moment actual del PSOE a nivell estatal durant una conferència organitzada per Nueva Economia Fòrum a Madrid, on ha estat presentada pel president del Senat, Ander Gil, i ha respost preguntes introduïdes pel president de Nueva Economia Fòrum, José Luis Rodríguez.

Armengol s'ha referit a la celebració del 40è congrés federal del PSOE, que tendrà lloc en la segona quinzena d'octubre, i ha qualificat al partit com a «fort». «Actualment governa en molts llocs d'Espanya i s'està demostrant que aquest primer govern de pacte està funcionant», ha recalcat.

Sobre el seu futur i la possibilitat que es presenti a les pròximes eleccions al Parlament de les Illes Balears, la presidenta ha refusat aclarir aquesta possibilitat i ha subratllat la fortalesa del PSIB a les Illes: «Estam governant des del diàleg i posant l'interès en la ciutadania».

A continuació, s'ha referit al PP, que aquest cap de setmana celebra el seu 16è Congrés Autonòmic en el qual previsiblement Marga Prohens serà elegida presidenta de la sucursal dels conservadors a les Balears. Armengol ha retret al PP que «encara no hagin plantejat ni un 'mea culpa' per l'època de corrupció sistèmica».

Així mateix, ha considerat que el PP «s'ha posat de perfil» en la resolució de la crisi econòmica derivada de la pandèmia a les Balears. Per això, ha destacat que al costat de Vox, ha estat l'únic partit que no ha participat en el Pacte de Reactivació Econòmica de Balears.

«No han sumat esforços en un moment de crisi greu», ha dit Armengol, per a després recordar que «neguen la Guerra Civil i els delictes d'odi». «La gent necessita acords i consens perquè ara és el moment de centrar-nos en això», ha afegit.

Per acabar, Armengol ha reconegut que el PP està «molt obsessionat amb les eleccions», mentre ella ho està «amb la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Com no facis complir la llei de política lingüística i la compleixi el govern, no tendràs els vots de molts mallorquins.
Encara hi ets a temps, de fer les coses bé.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente