algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

MÉS per Mallorca mostra el seu suport al Govern i acusa el Govern espanyol de «deixar les comunitats autònomes desemparades»

186229

Després que aquest dimarts es fes pública la imputació de Maria Antònia Font, directora general de Salut Pública de les Illes Balears, per detenció il·legal i prevaricació, des de MÉS per Mallorca transmeten el suport com a partit a Font i al Govern.

La directora de salut pública fou la responsable política que va donar el vistiplau per al trasllat a l'hotel Covid Palma Bellver de 300 estudiants que estaven de viatge de fi de curs a Mallorca que eren contactes estrets de casos positius de coronavirus.

Des de MÉS per Mallorca han transmès el seu suport tant a la directora general com al mateix Govern, que segons els ecosobiranistes «l'únic que ha fet és actuar amb la intenció de controlar la pandèmia i en conseqüència, de salvar vides».

Segons el coordinador ecosobiranista, Antoni Noguera, «aquesta és una evidència més que el Govern espanyol ens ha deixat desemparats des del moment en què va treure l'estat d'alarma». Segons Noguera, les comunitats autònomes no tenen prou marge de maniobra per controlar la pandèmia i «ho evidencia el fet que quan la mateixa directora de Salut Pública fa la seva feina per salvar vides, acabarà havent de donar explicacions davant els jutges».

Així, Noguera ha afirmat que «som conscients que la pandèmia encara no ha acabat i si no tenim les garanties de l'Estat per aturar possibles macrobrots, s'haurà de tornar a actuar de forma unilateral». A més, ha demanat responsabilitat a la ciutadania per aturar la nova onada de coronavirus i ha aprofitat per fer una crida a les persones que encara no s'han vacunat perquè ho facin. «Veim que ara hi ha la major incidència de la pandèmia i això no té una repercussió abusiva en la pressió hospitalària, per tant, és ben segur que la vacuna funciona, hem de vacunar tota la població com més aviat millor, és l'única manera d'aturar el virus», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Igual que na Francina, fa mes de 2 anys

Diu exactament el mateix que el PSOE de na Francina llevat això de criticar el PSOE de Madrid, feina que na Francina Armengol no pot fer i li encarrega.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente