cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Noguera: «El temps ens ha donat la raó. El govern de Sánchez es va equivocar renunciant a prorrogar l’estat d’alarma»

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha compartit una publicació del Govern en què expliquen que recorreran la decisió de la jutgessa respecte a l'aïllament dels joves del macrobrot i l'ha contestat amb un missatge ben clar: «El temps ens ha donat la raó».

«L’auto serà recorregut. La jutgessa estableix que els 181 joves fins ara negatius o que s’han negat a fer-se PCR puguin sortir de l’hotel pont medicalitzat. Fa una hora hem sabut que 6 d’ells han estat ara positius en una segona prova», ha dit el Govern a Twitter. A la qual cosa, Noguera ha replicat que el govern de Sánchez «es va equivocar renunciant a prorrogar l’Estat d’Alarma deixant el Govern de les Illes Balears sense eines jurídiques per controlar la pandèmia».

A més, ha conclòs: «Des de la lleialtat institucional tot el nostre suport al Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Increïble, fa mes de 2 anys

Equivocar? No. Ho va fer ben conscient. Sabia què passaria. El que passa és que se´n fot que ens contagiem si pot obrir les portes al turisme. Joves inconscients que vénen a fer bauxes descontrolades!

Valoració:3menosmas
Per Bon negoci, fa mes de 2 anys

En Noguera fa negoci rodó. Aprofita la conjuntura per criticar el Gobierno de PSOE i Podemos sense oblidar oferir "lleialtat institucional" al Govern d'Armengol del qual Més fa part.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente