nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Lucía Muñoz Dalda (Podem): «Evidentment que l'esmena no és la nostra posició, per això s'ha retirat i votam a favor de la iniciativa»

185159

Lucía Muñoz Dalda de Podem Illes Balears i Diputada d'Unidas Podemos al Congrés espanyol ha explicat a través de les seves xarxes socials que la controvertida esmena a una PNL sobre la unitat de la llengua catalana, que diu textualment: «Reconèixer i declarar la unitat de la llengua denominada catalana a Catalunya, valenciana a la Comunitat valenciana i balear a les Illes Balears, sense que aquest fet suposi menystenir altres denominacions existents», no reflexa la posició d'Unidas Podemos.

Muñoz Dalda ha dit: «Evidentment no és la nostra posició, quan se'ns ha consultat ja estava registrada l'esmena. És un error, per això s'ha retirat l'esmena i votam a favor de la iniciativa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Està clar que Podem és una altra merda de partit, ple de paràsits a qui se'ls hauria d'aplicar (també) una bona dosi de Zotal

Valoració:0menosmas
Per Xec, fa mes de 2 anys

"Volem saber..." tu ho has dit. Si no hi ha responsables, el partit és el responsable, i que no ens ensabonin perquè amb cada ensabonada el català és més mort.



Amb tot aquest tema, el que ens diu la diputada és 1) que el seu partit s'inventa denominacions de la llengua pròpia de Balears a Balears passant olímpicament dels seus diputats illencs, i 2) que Podemos, com la resta de partits espanyols, els preocupa més que cap fatxa dels Països Catalans se senti molest, que l'avenç del genocidi cultural. I és que qualsevol diria que no veuen el moment que la catalanitat sencera desaparegui, és clar que dormirien molt més tranquils amb la feina de Franco acabada; ja no haurien de fer veure que s'estimen més que no passi.

Valoració:1menosmas
Per Joan/a, fa mes de 2 anys

No saben el que voten, sols segueixen les consignes del cap del grup parlamentari. Ha quedat en evidència que les decisions les prenen a Madrit i que ni tan sols es molesten en consultar res als representants de les colònies.

Valoració:10menosmas
Per Volem saber a qui se li ha ocorregut, fa mes de 2 anys

Hauriem de saber a qui se li va ocórrer fer aquesta animalada, més pròpia dels fatxes destructors i odiadors professionals, que no de persones intel.ligents i decents com consideram que son la gent de Podem.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente