algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Más País Illes Balears inicia el seu procés constituent

185055

Després de la feina iniciada en les anteriors eleccions espanyoles del 10N, i impulsats per l'ona verda que recorre Europa, la coordinadora en funcions de Más País Illes Balears ha decidit iniciar aquest dilluns el seu procés per a constituir-se com a actor polític i representant de Más País en el territori.

L'assemblea constituent es desenvoluparà al llarg de les pròximes tres setmanes, on tots i totes les inscrites de Más País a les Balears podran fer arribar les seves aportacions als documents que fixaran les bases del partit i culminarà amb una assemblea telemàtica oberta a la militància. En aquesta, es preveu aprovar els documents i es triarà la pròxima coordinadora i els candidats a coportaveus: Marisa Lucas, cap de llista el passat 10N i Borja Moreno, metge forense.

Aquest projecte aspira a ser «l'organització referent a les Illes Balears de les polítiques verdes, feministes i que apostin per la justícia social, la dignitat de la vida de les persones i la desaparició de la pobresa. Neix amb orientació municipalista, autonòmica, federalista i europeista, sempre des d'una lògica transversal, fomentant la transparència i la participació», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Troca, fa mes de 2 anys

La confluència de la plataforma de partits de les illes Balears i Pitiüses, sota el lideratge de MésMallorca, és la primera passa per a una confluència futura amb MasPais en una candidatura amb l'únic objectiu pragmàtic d'aconseguir almenys un diputat al parlament espanyol. Seria hora de reconstituir els valors del PSM.

Valoració:0menosmas
Per ido, fa mes de 2 anys

Més fusta, més merdé

Valoració:4menosmas
Per Poti poti, fa mes de 2 anys

Quin poti poti digne de la província de provincians que és Mallorca.

Valoració:7menosmas
Per I tant!, fa mes de 2 anys

I entre que MÉS i MÁS sob gairebé iguals, ja podríen haver escollir un altre color que no fos el verd.

Valoració:9menosmas
Per Han destrossat a Podem i ells no faran res mai, fa mes de 2 anys

Aquest cisma amb Podem ha fet que el grup d'esquerra anti-lliberal perdi força. I a això lui han d'agraïr a la senyora Manuela Carmena, que malgrat ser d'esquerres i d'haver-se escapat d'un atemptat terrorista de la ulltradreta per una maniobra del destí, a vegades pareix que perd la memòria. El mateix que certes declaracions sobre els independentistes i la independència de Catalunya, que no estàn gens bé, si surten de la boca de qualcú com ella, que gairebé tothom normal tenia permolt bona persona.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente