algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Carmen Calvo diu ara a Inca: «A la ultradreta no li agrada la diversitat territorial i lingüística»

La vicepresidenta primera del Govern espanyol i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Carmen Calvo, ha demanat aquest diumenge, en un acte celebrat al Claustre de Sant Domingo d'Inca, que «la llibertat no sigui només per a les elits». A més, ha criticat que «a la ultradreta d'aquest país no li agrada la diversitat territorial i lingüística».

Segons ha explicat Calvo, després d'haver recollit el XX Premi Maria Plaza, atorgat per part de la Federació del PSOE insular, «les llibertats han de ser per a tots, no sols per a les elits» un missatge que, ha posat l'accent, «comporta lluitar envers la igualtat».

En aquest sentit, ha plantejat que «el futur d'aquesta formació, estarà lligat a la igualtat perquè, després de gairebé 150 anys d'història, ha demostrat que és capaç de llegir i interpretar Espanya, estant sempre en el que toca i ara correspon desenvolupar polítiques d'igualtat».

Així mateix, ha fet valdre que «el PSOE ha estat el partit que ha tirat endavant totes les lleis d'igualtat d'Espanya malgrat l'oposició de la dreta». I, per tant, ha emfatitzat, «es tracta de la formació política capaç de garantir a la meitat de la població que els seus drets avancin en aquest país».

D'altra banda, la vicepresidenta primera del Govern espanyol, ha criticat que «a la dreta li sembla malament la diversitat territorial» perquè, ha apuntat, «és una realitat que no es pot negar».

Sobre aquest tema, ha retret que «la ultradreta ataca també a les llengües diferents» perquè, igualment, «són aquí i la Constitució les qualifica de cooficials». «No poden oposar-se a la diversitat perquè és la realitat d'Espanya», ha sentenciat Calvo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 2 anys

La colònia sempre volent quedar bé amb els que manen des de l'altiplà.

Valoració:2menosmas
Per i ...., fa mes de 2 anys

al Psoe li agrada la diversitat ?
Que ho demostrin amb fets, que fins ara tan sols demostren el contrari, quasi igual que els feixistes ultres.

Valoració:3menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Supos que tota sa seva perorata, presumptament pedant i sensa cap valor, haurà estat en mallorquí. Una altra que no necessitem per res.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente