muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

El Pi crítica la «falta de previsió» de Cort en la programació d'obres a la Platja de Palma en plena temporada turística

El Pi-Palma ha criticat aquest diumenge la «falta de previsió de l'Ajuntament» a l'hora de programar la sembra d'arbres i la realització d'obres a la Platja de Palma en plena temporada turística i a primera línia de mar.

El president d'El Pi Palma, Pep Melià, ha assenyalat que «en un moment en què necessitam reactivació econòmica, no s'haurien de programar les obres per fer-les ara. No és moment d'aixecar els carrers, sinó que és moment de tenir els espais en les millors condicions per al gaudi dels turistes». I ha afegit que «aquesta negligent actuació municipal no només és negativa per a la imatge turística de la destinació sinó que genera greus perjudicis en l'oferta de restauració especialment afectada per les restriccions de la pandèmia».

Per part seva, Antònia Adrover, membre del Comitè Local d'El Pi Palma i veïna de Sant Jordi, ha exposat que «a segona línia també s'estan executant obres a carrers on hi ha allotjaments turístics. No és el moment per fer aquest tipus d'actuacions, i a més tenint en compte que l'any passat la temporada turística va ser molt fluixa».

Reunió del Consell General

D'altra banda, El Pi ha realitzat aquest dissabte a Can Alcover una reunió del Consell General per establir les línies estratègiques de la formació pel pròxim curs polític. El president de la formació, Antoni Amengual, ha explicat que amb l'arribada dels fons europeus tenim una oportunitat per a modernitzar l'economia fent una aposta clara per la digitalització, la sostenibilitat i la innovació tecnològica. «No podem perdre el tren del futur. El Govern d'Armengol només prepara obres faraòniques amb els fons que arribaran d'Europa», ha assenyalat el líder del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.