cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

El PP de Palma recull (sense gaire èxit) signatures contra els presos polítics

El president del PP de Palma, Jaime Martínez, acompanyat del president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés, la senadora María Salom, la diputada, Marga Durán i el conseller del Consell, Jeroni Salom han estat alguns del membres del Partit Popular que s'han significat en la recollida de signatures contra els indults als presos polítics catalans. La iniciativa dels conservadors ha tengut molt poca resposta popular.

Una delegació de la sucursal del PP a les Balears, encapçalada pel secretari general de la formació, Toni Fuster, ha assistit aquest diumenges a la manifestació contra els indults convocada a Madrid. També hi ha participat el diputat, Sebastià Sagrerasi la portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maldat, es diu, fa mes de 2 anys

"Contra" és el mot operatiu pel partit podrit. A favor del que sigui no hi van mai. Són tòxics, omplen l' atmosfera de negativitat.

Valoració:5menosmas
Per 2000, fa mes de 2 anys

@Lluis Felipe Lorenzo Garcia: Malauradament a tot arreu hi ha de tot.Persones amb llinatge català renegats i persones amb llinatge "foraster" que s´estimen i respecten la terra la cultura i la llengua catalana.Això no vol dir renunciar a les seves arrels.Mai es pot generalitzar.

Valoració:4menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

Vaja! La que va robar 50 milions demanant signatures. Quin personal!

Valoració:4menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys

Llevat de Jaime Martínez, tots tenen de primer cognom un llinatge català. Després diran que som els forasters els colons i invasors. Catalunya, i els catalans, tenen un greu problema amb ells mateixos.

Valoració:-6menosmas
Per No oblidarem tanta maldat, fa mes de 2 anys

Quan tanquin als seus per lladres per per orruptes o per més coses lletges, també recollirem signatures perque no els indultin, quan els vulguin amollar de la presó.

Valoració:9menosmas
Per Es Foraster, fa mes de 2 anys

Ets im-Populars fent es ridícul. Aquesta genteta només fa que mesclar ous amb cargols, i es seus votants s'ho empassant tot.

Valoració:9menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

No en saben més! Què hi voleu fer?
Sentir pena com sents davant d´un malalt...

Valoració:8menosmas
Per tporres, fa mes de 2 anys

Supós que això deu ser la secció de notícies humorístiques. Pixant-me de riure estic amb les pallassades d'aquesta gent.

Valoració:13menosmas
Per Rànquing, fa mes de 2 anys

Quines coses més ràncies lo d’aquesta gent! La seva llibertat és condemnar i empresonar ala qui no pensen com ells...! La seva llibertat i resposta és la repressió i la ravenja ! La seva llibertat és solucionar els problemes amb violència..!

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente