cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

MÉS reitera que el cas Contractes «mai no va existir» i considera que «la dreta està darrere dels atacs»

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha reiterat aquest dilluns que el cas Contractes «mai no va existir» i ha considerat que «la dreta està darrere dels atacs» dels darrers dies.

«La dreta persisteix en atacar MÉS perquè saben que som la bandera de polítiques d'esquerres transformadores», ha censurat Ferrà en una roda de premsa a la cambra autonòmica.

El diputat ecosobiranista ha destacat que el director general de Fons Europeus del Govern, Félix Pablo Pindado, «és un professional i un càrrec polític que fa un excel·lent treball». «No està imputat ni se li ha proposat cap sanció, no tinc cap altra valoració que fer de moment», ha afegit.

Ferrà ha ressaltat que la CNMC «fa la seva feina i ha fet una resolució amb un seguit d'empreses que per a res afecten MÉS per Mallorca i la feina que s'ha fet en les institucions». «Tenim dues sentències del tribunal i estam molt tranquils en aquest sentit», ha dit, alhora que ha criticat que el PP intenta relacionar MÉS amb qüestions «que li són alienes».

«El PP ja va fracassar en els tribunals, que varen constatar la inexistència del mal anomenat cas Contractes, que no va existir mai», ha declarat el diputat ecosoberanista.

D'aquesta manera, ha censurat que la dreta tracta de «vincular Fons Europeus amb corrupció», perquè «atacar els Fons Europeus és atacar la jugular de la línia de treball del Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No seria res de nou, fa mes de 2 anys

La dreta sempre fa igual: Acusa en fals, aquestes acusacions omplen les pàgines dels diaris, però quan el jutge no troba proves dels delictes i absol als acusats, no se publica la notícia o surt gairebé als anuncis per paraules.
El dia que els afectats els posin querelles criminals per calúmnies i falses denúncies i els caiguin penes de presó, més unes indemnitzacións proporcionals al mal que han fet, s'els haurà acabat la baixesa moral i el deshonor d'embrutar reputacions.

Valoració:2menosmas
Per segador del digital, fa mes de 2 anys

El feixista del digital no està d´acord en que li extingeixin o menystinguin la seva ideologia. Pobrissó, plorarà ?

Valoració:0menosmas
Per La dreta?, fa mes de 2 anys

La dreta entusiasmada amb l'autopista de Campos.

Valoració:3menosmas
Per Pi, fa mes de 2 anys

"Competencia señala a Jaime Garau impulsor del cartel que amañaba contratos publicos" Diario de Mallorca

Valoració:4menosmas
Per tramuntana, fa mes de 2 anys

Els feixismes/-tes s´haurien d´extingir.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente