nubes dispersas
  • Màx: 16.87°
  • Mín: 12.03°
16°

Ferrà: «El Govern espanyol ha preferit els mítings electorals madrilenys que no solucionar la fi de l'estat d'alarma»

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha denunciat la situació de «vulnerabilitat» en què quedaran els ports i aeroports de les Illes Balears tot d'una expiri l'estat d'alarma. Ferrà ha recordat que, «ara per ara el control d'aquestes d'instal·lacions és una competència estatal» i per tant «queda en l'aire com quedaran aquests controls i com es podem intervenir en les portes d'entrada i sortida de ca nostra».

De fet, el diputat de MÉS ha censurat la «deixadesa» de l'executiu de Pedro Sánchez que durant les darreres setmanes «només s'ha centrat en les eleccions madrilenyes». Així ha posat com a exemple el ministre responsable dels aeroports, José Luis Ábalos, qui la setmana passada va cancel·lar una compareixença al Senat a petició de MÉS. «El senyor Ábalos va preferir anar a un míting que no respondre a les preguntes del senador Vidal», ha dit.

En aquest sentit, i acabada la campanya electoral a Madrid, Ferrà ha demanat al Govern espanyol un pronunciament clar sobre els dubtes respecte a la seguretat jurídica de les restriccions que puguin decretar-se a partir d'ara. «Resulta perillós que amb decrets es puguin limitar drets dels ciutadans», ha matisat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.