algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

MÉS-Esquerra enceta la campanya 'Bon govern' per a donar a conèixer els objectius aconseguits a l’Ajuntament de Manacor

183159

MÉS-Esquerra ha iniciat una petita campanya per a retre comptes de la feina feta fins ara a l’Ajuntament de Manacor. Així, el partit vol posar en valor els objectius aconseguits en els primers dos anys de govern al municipi.

La campanya duu el nom de 'Bon govern' i s’ha donat a conèixer a través de les xarxes (Facebook, Twitter i Instagram). Setmana rere setmana, es publicaran infografies on es visualitzaran, de forma ràpida i per temàtiques, les principals fites assolides.

La coordinadora de l’agrupació, Joana Maria Llull, ha explicat que aquesta iniciativa és per a mostrar que «el programa s’està complint». «El municipi duia anys amb problemes estructurals; ara s’ha posat fil a l’agulla per a fer un municipi més net, més feminista, més igualitari», ha sentenciat la coordinadora. Llull s’ha mostrat convençuda que «fa dos anys que l'equip de Miquel Oliver va iniciar un canvi per a transformar Manacor, Porto Cristo, Son Macià i la resta de nuclis, per a millorar la vida de la gent que hi viu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.