nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

Unides Podem, PSIB, Bloc i Vox denuncien i critiquen la «censura» que fa el batle de Felanitx a l'oposició

182807

Els quatre grups polítics a l’oposició de l’Ajuntament de Felanitx, Unides Podem, PSIB-PSOE, Bloc i Vox, denuncien que «després de sis mesos de Pacte, PP-El Pi més el regidor trànsfuga, instauren un estil de fer política barroera i que tanca les portes al funcionament democràtic de la institució. És inacceptable el tarannà del batle i dels seus regidors, on a cada plenari donen discursos llarguíssims a fi de deixar sense temps a l'oposició al torn de precs i preguntes».

Els quatre partits coincideixen que els felanitxers «no estan contents amb els governants actuals. Són moltíssimes les queixes que ens fan arribar perquè les denunciem en ple, i això és el que el batle intenta censurar. Fets que ja han succeït en tres plens de sis, on el més recent va acabar a les 0.30 h sense que l'oposició pogués sols demanar. La forma de governar de Monserrat es basa només en la imposició i l'obscurantisme polític».

Per altra banda, remarquen que tampoc no se'ls convida a determinades reunions, actes ni celebracions, tot i tenir l'obligació de fer-ho com a membres del consistori.

Davant aquest greu problema de funcionament democràtic, «el batle a hores d'ara encara no ha aportat cap mena de solució per a poder desenvolupar el que queda pendent, com per exemple convocar un ple extraordinari per a poder acabar tot el pendent i rendir comptes amb l'oposició», afegeixen.

Denuncien, a més, que l’equip de govern buida de contingut les juntes de portaveus «amb l'únic pervers objectiu de posar bastons a les rodes per a poder desenvolupar la nostra tasca».

«No és un problema d'ideologies sinó un insult a la gestió de la política municipal i de menyspreu als grups polítics que estam a l'oposició i que representam els milers de felanitxers que ens han votat», conclouen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quo vadis, Podem?, fa mes de 2 anys

Res més a dir. Qui amb feirxistes se junta...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente