algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

MÉS per Campos presentarà una moció per a la retirada de la ronda de Joan Carles I: «No volem el nom de ningú de la corrupta nissaga Borbó»

Amb motiu del 90è aniversari de la proclamació de la II República, MÉS per Campos junt a Esquerra Unida, llegiran aquest dimecres, a les 18 hores, el manifest 'Primavera Mallorquina' a la plaça d’Es Pou Nou de Campos. En aquesta plaça fa poques setmanes es va col·locar una pedra de la memòria per Ramón Artola Casals, campaner i assassinat fel feixisme al camp de concentració de Mauthausen-Gusen.

La lectura del manifest a càrrec de Montserrat Alcaraz «servirà per a visibilitzar que a Campos hi ha també un pensament republicà i d’esquerres. Que a Campos també volem un referèndum per a decidir el model d’Estat», han explicat.

Al finalitzar l’acte, la portaveu de MÉS per Campos anunciarà que en el pròxim Ple de maig presentaran una moció per tal de demanar que «la placa amb el nom de la ronda Joan Carles I sigui llevada del municipi». «Una placa amb el nom d’un rei fugit de la justícia i que evita tornar per a no fer front als seus deures amb la Hisenda pública i la justícia», han remarcat. Així, els ecosobiranistes demanaran al plenari que sigui llevat del nomenclàtor de Campos perquè «no volem al nomenclàtor del nostre poble el nom de ningú de la corrupta nissaga Borbó».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anabel, fa mes de 2 anys

Orgull de poble que perd la por a sortir i trepitjar els carrers i places de Campos per reivindicar l'esquerra, el sobiranisme, el republicanisme, el feminisme i en definitiva la democràcia.



Valoració:6menosmas
Per rondaire, fa mes de 2 anys

Que la canviin, que prou persones hi ha que han fet mèrits per a això !

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente