algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

Armengol: «Les restriccions són iguals per als residents que per als turistes»

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha insistit aquest dimarts que les restriccions enfront de la Covid-19 «són iguals per als residents que per a les persones que venguin de fora» a les Balears durant la Setmana Santa.

Així ha respost Armengol en el ple del Parlament a una pregunta de la portaveu del Grup El PI-proposta per les Illes Balears, Lina Pons, qui ha preguntat com vetllarà el Govern pel compliment de les restriccions en els establiments en els quals s'allotjaran turistes durant els dies de Pasqua.

En aquest sentit, la presidenta ha assegurat que l'Executiu compta amb mecanismes de control en coordinació amb les Forces i Cossos de Seguretat i informadors Covid, entre altres mitjans, per a vetllar pel compliment d'aquestes mesures. «Nosaltres no tenim un policia per a posar darrere de cada persona», ha admès.

La presidenta ha recordat que el plantejament del Govern sempre ha estat primer salvar vides i protegir la ciutadania davant la Covid-19. «Si féssim una extrapolació del que ha succeït a Madrid, en la forma de com s'ha gestionat la pandèmia amb la d'aquí, aquí tenim desgraciadament 779 persones mortes, si anéssim a la proporció de Madrid tindríem 3.000, i això és el que hem intentat impedir sí o sí», ha assegurat. «No es tracta de seguir salvar turísticament la Setmana Santa, sinó de continuar salvant vides», ha conclòs la presidenta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Increïble, fa mes de 3 anys

Idò on és el control?
Ahir alemnays es passejaven SENSE mascareta...

Valoració:12menosmas
Per Toni2, fa mes de 3 anys

"La presidenta ha recordat que el plantejament del Govern sempre ha estat primer salvar vides i protegir la ciutadania davant la Covid-19".



No me vull salvar del Covid-19, el mateix plantatgement de la "Santa Inquisición Española" amb el xisme de l'Infern.



Hi ha un dogma per els paranoics, que ès gent que se ho empassa tot, els probrets són tragacionistas, ¡què hi hem de fer!! Són la immensa majoria i els polítics, els sanitaris, els policias, premsa, etc. lis va bé.



Per tenir la majoria de personal dels tragacionistas un CI que no supera el 85 punts serà difícil que admetin que han estat enganats.

Pou 1 metro amplària.
Pedras i rocas: 90 a 120 mm.
Filtros de las FP1, FP2 200 micrometros
Tamany dels virus: 90 a 120 nanometros
¿quin ès el tamany de la roca que no se pugui tirar a lo pou?
¿quin ès el tamany del virus que no pasarà el filtro?



57, 57, 57

Valoració:0menosmas
Per inca, fa mes de 3 anys

Sí, sí, i el senyor Negueruela fa totes les seves intervencions en català, i les panades que duen saïm són boníssimes per les artèries.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente