algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Pi demana a Europa, a través del PNB, «eines per a evitar la saturació turística»

El Pi ha reclamat aquest dijous després de l'aprovació aquest matí del Reial Decret Llei sobre ajuts a PIMES i autònoms que siguin els territoris els responsables de distribuir-les i gestionar-les. El president de la formació Antoni Amengual, ha deixat clar que «no han d’excloure a cap sector, s’han de poder ampliar a les empreses que ho necessitin perquè també puguin pagar els seus deutes que han generat a la Seguretat Social». «No han de ser uns ajuts que discriminin ningú», ha apuntat Amengual.

El president d'El Pi també ha explicat que a través de l’eurodiputada, Izaskun Bilbao, han demanat a Europa que es desenvolupin eines que puguin preveure la saturació de les destinacions turístiques. Tant Amengual com Bilbao consideren que s’ha d’avançar en la sostenibilitat i la transformació del sector.

Precisament l’eurodiputada del PNB, socis a Europa amb El Pi i Coalición Canaria, ha incorporat esmenes a un informe en el qual l’eurocambra es posiciona sobre un pla de la Comissió Europea per rellançar el sector turístic. Entre aquestes destaca l’exigència de proves PCR per sortir i entrar de les illes i evitar quarantenes o la progressió de corredors segurs com els que propiciarà el certificat verd europeu. D’altra banda, l’eurodiputada ha dit que s’ha d’incrementar l’intercanvi de bones pràctiques i integrar a les autoritats regionals en els processos de decisió sobre política turística.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Posau-hi el nom que mereix., fa mes de 3 anys

Les Illes són un lloc idoni per a enviar-hi la púrria, com feren amb Alcatraz a l´Illa del Diable.
Alemanys i virus... cap a Balerars i Canaries i el continent espanyol segurs i tranquils...

Valoració:1menosmas
Per Un altre exemple, fa mes de 3 anys

Ben fet. Però aqui tenim un altre exemple, de com els polítics de partits d'altres comunitats ens han d'ajudar a reivindicar els nostres drets, perque la gent de les Balears no sap votar i tuda el seu vot donant lo a sucursalistes, o directament a ultra-feixistes destructors, que encara és pitjor.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente