algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

MÉS presenta la campanya #ElQueNoDiran per denunciar «els incompliments» del Govern espanyol

MÉS per Mallorca ha llançat la campanya a les xarxes socials sota el lema #ElQueNoDiran per a alertar sobre «els reiterats incompliments» del Govern espanyol davant la visita dels ministres d'Indústria, Turisme i Comerç, Reyes Maroto; de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos; de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz; i d'Economia, Nadia Calviño.

En una nota de premsa, MÉS ha assenyalat aquest dimecres que aquesta visita de quatre ministres a les Illes «no convenç» a la formació després de «els reiterats greuges i menyspreus» per part del Govern espanyol. De fet, la formació ha lamentat «la falta de compromís real» de l'Estat amb les Balears.

En aquest sentit, Neus Truyol ha assegurat que el «tour ministerial només es traduirà en bones paraules i molts anuncis que quedaran en res».

En aquest sentit, la membre de l'Executiva de MÉS ha mostrat la seva preocupació pel que no diran els ministres: «Ens agradaria ser optimistes, però l'experiència ens obliga a posar en quarantena qualsevol anunci o protocol d'intencions».

De fet, la formació posarà en marxa una campanya en les xarxes socials amb els etiqueta #ElQueNoDiran per a denunciar els diferents incompliments del govern espanyol. La campanya inclourà les diferents reivindicacions que «malgrat les promeses», ha remarcat Truyol, «han quedat en un calaix». Així, la també portaveu de MÉS a l'Ajuntament de Palma ha recordat les promeses de desplegar el REB, millorar el finançament o les inversions estratègiques anunciades en els últims anys.

Durant la presentació de la campanya, Truyol s'ha mostrat preocupada pels silencis de l'Executiu estatal «cap a la millora del finançament o el tren de Llevant». Precisament, ha acusat a Ávalos de les obres d'ampliació de l'aeroport de Palma. «Quina fiabilitat té un ministre que es nega a complir l'acord signat amb els seus socis a Madrid per a regular el lloguer?», ha demanat Truyol.

De la mateixa manera, el portaveu adjunt de MÉS en el Parlament, Josep Ferrà, ha criticat la «pluja de ministres» i ha rebutjat que el president del Govern, Pedro Sánchez, estigui «desaparegut».

Ferrà ha acusat Sánchez de «faltar al respecte» a les Illes. «No sols no ha vrngut, sinó que fins i tot va ser incapaç de reunir-se amb la presidenta del Govern, Francina Armengol», ha lamenteu.

Ferrà ha reclamat, a més, «més vacunes». En concret, ha recordat a la ministra de Turisme que «la millor manera de reactivar el sector és aconseguir la immunització total». «És necessari que el Govern pressioni a Europa per a fer arribar la vacuna russa Sputnik. Necessitem el major número de dosis disponibles, vengen d'on vingui. Només així aconseguirem salvar la nostra economia», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.