algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Més per Menorca duu al Congrés, a través d'ERC, una iniciativa per a garantir els vols interilles

El diputat de Més per Menorca Josep Castells ha informat que aquest pròxim dijous la seva formació porta al Congrés dels Diputats una Proposició No de Llei, a través d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), per a demanar que es garanteixi el correcte funcionament del servei de vols interilles.

En una roda de premsa després de la Junta de Portaveus del Parlament, Castells ha censurat que «l'Estat no controla el servei públic dels vols interilles», que ha de garantir que hi hagi cinc vols diaris com a mínim.

«L'Estat dicta una obligació de servei públic, però no vela pel seu compliment», ha lamentat Castells, qui ha titllat de «gravíssim el mal funcionament del servei interilles».

La diputada d'ERC Marta Rosique defensarà aquesta iniciativa en el Congrés per a instar el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana al fet que prengui mesures immediates perquè es garanteixi aquesta obligació de servei públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

És ben trist, que per coses necessàries ens hagin d'ajudar a defensar els nostres drets uns diputats de partits catalans, valencians i a vegades també de les Canàries perque els que ens representen a noltris, passen de les nostres necessitats. i tot
perque la majoria ciutadana és tan inculta, covarda i beneita, que s'estima més votar a les franquícies de partits d'àmbit nacional amb seu a Madrid, en els que ascendeixen als polítics que no demanen res per la seva terra son els que arriben lluny. O encara pitjor, perque darrerament s'ha despertat la marabunta abalfabeta, violenta, envejosa i dolenta, que va directa a votar als nazifatxes, que no just no fan res per les nostres illes, si no que el seu projecte és destruir les.
Hi ha molt de mal pel cap, a les Balears
I no son crosteres.
I moltes gràcies a ERC per recollir la proposta de MÉS i dur la al Congreso.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente