cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Gent per Formentera sol·licita el tancament perimetral de les Illes Balears davant l'augment de la mobilitat per Setmana Santa

La formació Gent per Formentera ha sol·licitat aquest dilluns el tancament perimetral de les Illes Balears davant l'augment de la mobilitat per Setmana Santa i l'arribada de la quarta onada de Covid-19 a molts països.

En un comunicat, GxF ha assenyalat que a Formentera estan en una «situació molt favorable» després de setmanes amb dades «preocupants» i amb restriccions «severes» per a la població i el teixit empresarial.

Segons ha considerat GxF, l'economia insular depèn del turisme i «qualsevol decisió que posi en risc els avenços fets pot tenir efectes molt negatius en l'economia local». Així, han defensat una desescalada lenta, que ha d'anar en consonància amb el ritme de vacunació, evitant una quarta onada i evitant també posar en risc l'inici de la temporada, «molt important» per a l'economia de Formentera.

En el comunicat, han lamentat la paradoxa de comptar amb mesures molt restrictives per als residents, encara que s'hagi de produir l'arribada de viatgers estrangers que desconeixen les mesures a seguir. També han recordat l'experiència del pont de la Constitució i Nadal i les conseqüències que va tenir l'augment de la mobilitat i relaxació de les mesures socials.

Per això, GxF ha criticat la política del Govern i dels països d'Europa que no evitaran els viatges no necessaris i que no s'estableixen mesures a nivell europeu que limitin els desplaçaments que no siguin essencials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No es pot dir de tots!, fa mes de 3 anys

Bravo per Formentera que conserva el cap sobre les espatlles.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente