algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

MÉS espera que les visites de ministres a les Balears «no quedin en bones paraules i fotografies»

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament Miquel Ensenyat, ha assenyalat aquest dilluns que espera que les visites de diferents ministres a les Balears, durant els pròxims dies, «no quedin en bones paraules, amb una campanya de màrqueting i moltes fotografies».

En una roda de premsa en el Parlament, Ensenyat ha considerat que la presentació d'un recurs d'inconstitucionalitat als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) de 2021 «pot ser que hagi tengut unes conseqüències». «Sembla que algú s'ha posat les piles a Madrid», ha assenyalat.

El diputat ecosobiranista ha recordat que el Govern central té moltes qüestions importants que tractar a les Illes. En el cas del ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha esmentat temes com l'ampliació de l'aeroport de Palma o el tren de Llevant.

«Ens agradaria que se centrin en les qüestions necessàries i importants com el que recull el règim especial fiscal, a proposta de MÉS, de bonificar el transport metropolità de Palma», ha indicat.

Pel que fa a la ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha ressaltat la necessitat de parlar de la reforma laboral, atès que a les Balears «no es pot fer la diversificació econòmica amb una llei que penalitza als treballadors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que n´aprenguin!, fa mes de 3 anys

Un bon Covid, aniria bé?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente