algo de nubes
  • Màx: 13.9°
  • Mín: 7.77°
14°

Más Madrid rebutja la proposta de Pablo Iglesias per a conformar una candidatura conjunta

El partit d'Íñigo Errejón, Más Madrid, ha rebutjat la proposta del líder d'Unidas Podemos, Pablo Iglesias, de presentar una candidatura conjunta en la Comunitat de Madrid per a les eleccions del 4-M i ha titllat de «frivolitat» el seu oferiment. «Madrid no és una sèrie de Netflix que va començar el dimecres passat», ha dit Mónica García, futura candidata del partit.

«Les dones estam fartes de fer el treball brut perquè en els moments històrics ens demanin que ens apartem», ha assegurat García en un contundent missatge contra Iglesias distribuït a través del seu compte de Twitter. «Les dones hem demostrat amb escreix que sabem frenar a la ultradreta sense que ningú ens tuteli», ha afegit.

Segons la candidata de Más Madrid, a la «irresponsabilitat» de la presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, de convocar unes eleccions, no es pot «sumar-li ni més frivolitat, ni més espectacle, ni més testosterona». A més ha dit que «les forces progressistes no poden perdre ni un sol minut» a mirar-se el melic o parlar d'ells mateixos perquè els «distreu» de l'objectiu de tombar a la dirigent del PP de la Purta del Sol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jon, fa mes de 3 anys

I??

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente