algo de nubes
  • Màx: 15.59°
  • Mín: 7.61°
15°

El Pi reclama que Majorica quedi a Manacor i es mantenguin la immensa majoria dels llocs de feina

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha reclamat aquest dimecres que Majorica quedi a Manacor i es mantenguin la immensa majoria de llocs de treball. El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, compareixerà dijous a la comissió de Turisme i Treball del Parlament a petició de la formació per a explicar com està la situació actual de l’empresa.

El diputat d’El Pi, Josep Melià, ha explicat que «per a la nostra formació és molt important aquesta compareixença, ja que volem que l’empresa continuï i es mantingui l’estructura actual perquè considerem que l’empresa té viabilitat». Segons Melià, «és un emblema de Manacor, pel prestigi que ha tingut i perquè diversifica l’economia de les Balears i des dels poders públics s’ha de fer un esforç perquè no tanqui portes».

Melià ha apuntat que «s’han presentat diverses ofertes i des d’El Pi som partidaris que siguin aquestes que puguin assumir el control i continuar com fins ara amb l’activitat». El diputat d’El Pi ha puntualitzat que «això no depèn dels poders públics però aquests sí que poden ajudar, afavorir, interactuar perquè això pugui ser una realitat».

Per la seva banda, la portaveu del grup municipal d’El Pi, Cati Riera, ha comentat que «com a manacorins i com a El Pi de Manacor tenim clar que des de les institucions s’ha de fer tot el possible perquè aquesta empresa quedi aquí». Riera ha manifestat que «totes les famílies de Manacor han tingut algun dels seus membres que hi ha treballat i la companyia ha arribat a tenir gairebé 700 persones ocupades». Segons la portaveu del grup municipal d’El Pi, «és veritat que estem en un moment molt complicat en què estan desapareixent moltes empreses, però la nostra responsabilitat com a polítics és unir-nos per intentar mantenir els llocs de feina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.