cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

El Govern suprimeix 16 places d'alts càrrecs

180945

La remodelació de l’estructura del Govern anunciada la setmana passada suposarà un estalvi de 809.887 euros anuals, segons ha informat aquest dilluns, degut a la reorganització de les diferents àrees que provocarà la creació d’una plaça d’alta direcció i l’eliminació de 16 places d’alts càrrecs:

- Fusió de 8 direccions generals en 4: S’han fusionat la DG de Drets i Diversitat, la DG de Relacions Institucionals, la DG de Coordinació i la DG de Cooperació Local i Patrimoni en les DG de Coordinació, de Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat i DG de Cooperació Local i Relacions Institucionals. També s’han ajuntat les DG de Participació i Voluntariat i DG de Transparència i Bon Govern en la DG de Participació, Transparència i Voluntariat. Per últim s’ha fusionat les DG d’Habitatge i DG d’Arquitectura i Rehabilitació en la actual DG d’Habitatge i Arquitectura.

- Supressió de 2 places més amb rang de direcció general no ocupades: Cap de la Secretaria de Gabinet de Presidenta i director de l’Agència Tributària de les Illes Balears.

- Amortització de 7 places de cap de secretaria: Presidenta (2), Vicepresidència i conselleries d’Hisenda, Fons Europeus, Medi Ambient i Agricultura.

- Eliminació de 3 places més a les següents àrees: un coordinador al SOIB, una gerència a l’IBETEC i una altra al Consorci Velòdrom Illes Balears.

Per altra banda, es crea la plaça de director de l’Oficina de Salut Pública.

A més, la plaça actualment vacant del Delegat del Govern de les Illes Balears a Madrid es reconverteix en la direcció de l’Oficina de Fons de Reconstrucció. Així mateix hi haurà reorganització de llocs de feina d’assessorament entre conselleries sense que això suposi creació de noves places, han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.