muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

El PP, partit 'en liquidació' a Catalunya

El Partit Popular de Catalunya ha obtingut un resultat catastròfic en les eleccions d'aquest diumenge. El PP queda amb 3 diputats, sense grup parlamentari, el pitjor resultat en unes eleccions catalanes: el 3,80% dels vots, i només 3 diputats, 1 menys que el 2017.

En els darrers 20 anys, aquest partit es va mantenir per sobre del 10% del vot fins al 2015, que va baixar al 8,50%. I el 21D del 2017, coincidint amb l'auge de Ciutadans, va caure fins al 4,23%, en totes dues ocasions amb Xavier García Albiol com a cap de llista.

Es pot dir que el PP a Catalunya és un partit residual. O, parafrasejant Soraya Sáenz de Santamaria, un partit 'en liquidació'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya és poderosa, fa mes de 3 anys

Els fatxes bravegen de que els ultres hagin pujat tant. Però si t'atures a fer comptes, veus que els escons que tenen aquests, només son els que han perdut el PP i Ciudadanos.

Valoració:6menosmas
Per dic, fa mes de 3 anys

No només el PP està en liquidació C´s també hi està.La prepotent Arrimades que no la feia callar ningú ara no diu res com es?

Valoració:7menosmas
Per independència, fa mes de 3 anys

pe.pperros en total retrocés a Catalunya. A veure si a ca nostra n´agafem exemple! M´atreviria a pronosticar que la corrupció i el feixisme, de bracet, els tirarem al pou de la història.

Valoració:8menosmas
Per Xupa-la´t!, fa mes de 3 anys

Recordau na Soraya? Ara diuen que el PP és un partit "En liquidació"?
Només els estúpids neguen la realitat.
Prepotència pjura!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente