nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El senador Vidal, contundent: «Els episodis de racisme, feixisme o catalanofòbia que abunden als camps de futbol espanyols han d'acabar»

El senador de designació autonòmica per les Illes Balears, Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca. | MÉS per Mallorca

El senador de designació autonòmica per les Illes Balears, Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, ha presentat al Senat una pregunta reclamant a l'estat tenir coneixement de «tots els incidents relacionats amb episodis de racisme, feixisme, masclisme, LGTBIfobia, catalanofòbia, islamofòbia i judeofòbia entre 2011 i 2021, les darreres dues dècades» arran de la decisió de l'Atlètic de Balears de presentar denúncia davant els atacs racistes patits pel seu jugador Vinicius Tanques al partit contra l'Atlètic de Madrid de la setmana passada.

Per al senador mallorquí «fa massa anys que els camps de futbol espanyols són terreny adobat per expressions d'odi contra la diversitat que són absolutament intolerables». Vidal ha afegit que «l'extrema dreta té impunitat al món del futbol i els clubs, les penyes i les federacions esportives haurien de tenir un compromís cívic i democràtic explícitament antifeixista, com el que ha demostrat aquesta setmana l'Atlètic de Balears».

L'ecosobiranista ha recordat que continuarà reclamant a les institucions estatals «un control major i penalitzacions exemplars contrac els individus ultres que escampen l'odi en un espai que hauria de ser de concòrdia i valors com és el món de l'esport».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El que hem de fer.és expulsar los a ells, fa mes de 3 anys

@De lògica. En aquest cas estic d'acord amb vostè. La llàstima és que ara no ens podem. anar perque tenim tants d'invasors ( la gent que s'en va a viure a un lloc per millorar, pero rebutja a la cultura , a la llengua i a la gent d'aquest lloc son invasors). I aquests invasor han trobat en l'unionisme i l'espanyolitat la nanera de fer nos el boicot a noltros i al mateix temps ser ells els protegits i que ens considerin a noltros els dolents.
Ens fan un doble mal: Per un costat ens volen convertir en uns pàries a la nostea terra, i per l'altra ens impideixen que canviem d'estat.

Valoració:-1menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

El primer que em va dir un madrileny quan vaig fer la mili a Son Tous, va ser catalán de mierda.

Valoració:0menosmas
Per @ El que hem de fer..., fa mes de 3 anys

No volia dir marxar de ca nostra, si no d´escaÑa, que és molt de diferent. Està mal expressat, o mal entés......

Valoració:1menosmas
Per El que hem de fer, és expulsar los a ells, fa mes de 3 anys

@De lògica. Només faltaria,que noltros haguéssim d'abandonar la nostra terra, la nostra gent, les nostres feines o negocis, les nostres propietats i tot el que es nostro, per fugir d'uns selvatges, innùtils, problemàtics , dolents i immunds.
Això és el que cerquen i no els hem de donar el gust. Que s'en vagin ells,si els admeten a qualque part.

Valoració:1menosmas
Per deu meu, fa mes de 3 anys

Solo en los "españoles". Deu meu

Valoració:0menosmas
Per de lògica, fa mes de 3 anys

O ells canvien de maneres de fer, o, a la curta o a la llarga, noltros marxam. Cada pic està més clar.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente