nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Costa diu que el Govern entén el «descontent» però que no pot donar suport a aglomeracions il·legals que posen en risc la salut

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha assegurat aquest dilluns en una roda de premsa que l'executiu autonòmic comprèn el «descontent» davant les restriccions per fer front a la Covid-19, però ha demanat «màxima responsabilitat» a la ciutadania davant la situació epidemiològica actual.

«Respectam el descontent i les formes en què cadascú expressi aquest descontent, però de cap manera el Govern pot donar suport al fet que es faci d'una forma il·legal o irregular sense estar autoritzat i amb aglomeracions que posen en perill la salut de les persones», ha assenyalat Costa sobre les diverses protestes de les darreres setmanes a Palma.

Cal recordar que, el passat dissabte, amb menys participació que en les dues anteriors manifestacions, sense respectar les mesures sanitàries, ni les condicions que havia imposat la Delegació del Govern espanyol, es va fer una manifestació contra les mesures del Govern a Palma.

La Delegació del Govern espanyol a les Balears havia autoritzat la marxa motoritzada en la qual hi varen participat un centenar de vehicles. No obstant això, alguns centenars es varen manifestar a peu.

«No pot ser que es prenguin mesures duríssimes que afecten la ciutadania i els establiments que han de tenir tancat per a evitar aglomeracions, però que d'altra banda hi hagi aglomeracions de persones que de forma no autoritzada posen en perill la salut», ha declarat.

Així, la portaveu ha insistit que «no és perquè la gent no pugui manifestar el seu descontent», sinó que es pot fer d'altres formes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Qualcú ho havia de dir, fa mes de 3 anys

El que fa falta és reciclar i canviar de model econòmic.
Quanta gent ha vengut a treballar a Mallorca i ara que no hi ha feina no se´n vol anar i para la mà?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente