algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
12°

EUIB organitza un debat en línia en el marc de les eleccions de l'Equador

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) en col·laboració de Movimiento Revolución Ciudadana celebra aquest dilluns 25 de gener un acte en línia a partir de les 19.00 hores amb motiu deles pròximes eleccions a l'Equador que se celebraran el pròxim 7 de febrer.

Tal com es va dir anteriorment, EUIB es compromet firmament amb les formacions que lluiten per la justícia social a Amèrica Llatina i el món.

Es tracta d'un acte en forma de debat obert a totes les xarxes d'EUIB i de Revolución Ciudadana al qual es podran fer preguntes als convidats i d?aquesta manera construir i enfortir el feedback.

Destaquen com a convidats Fran Pérez (Secretari de Política Internacional d?IU), Esther Cuesta (assembleista de Revolució Ciutadana) i Margarita Guerrero (Presidenta de Revolució Ciutadana Europa). L'acte serà moderat per Edgar Baez president de Revolució Ciutadana Balears i el coordinador d'EUIB Juanjo Martínez Riera.

Des de la formació han recordat que EUIB «es compromet firmament amb les formacions que lluiten per la justícia social a Amèrica Llatina i el món».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.