muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

El Pi vol que el Govern faci un informe anual amb els incompliments del Govern espanyol amb les Balears i que els impugni judicialment

El Pi - Proposta per les Illes ha presentat una iniciativa perquè el Govern faci, cada any, un informe sobre si els pressuposts estatals compleixen amb Règim Especial per a les Balears i, també, perquè el Govern impugni judicialment tot allò, inclosos els pressuposts, que incompleixin el REB.

El Pi proposa que el Parlament insti el Govern a fer un informe anual amb els incompliments per part del Govern espanyol, respecte del Règim Especial per a les Balears.

El Partit balearista també vol que el Govern adopti totes les accions en defensa del REB, inclosa la impugnació judicial d'aquells acords, reglaments o lleis que incompleixin les determinacions del REB.

El Pi també proposa que el Parlament insti el Govern espanyol a «abstenir-se d'impulsar i donar suport a lleis que, de facto, puguin suposar un canvi de la regulació aplicable i una reducció de les previsions de compensació del factor insular».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I ara, quina se l'empatollen?, fa mes de 3 anys

I ara qué pretenen aquests? Fer li la feina a VOX, perque aquests puguin enganar a més gent? Perque a aquestes altures, ningú se creu que ho facin pel bé de la nostra comunitat.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente