cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Company torna a carregar contra Armengol i diu que «l'únic full de ruta del Govern és la improvisació i el tancament d'empreses»

El president del PP de les Balears, Biel Company, ha criticat aquest dissabte que «l'únic full de ruta del Govern és la improvisació i el tancament d'empreses». | dBalears/Arxiu

El president del PP de les Balears, Biel Company, ha criticat aquest dissabte que «l'únic full de ruta del Govern és la improvisació i el tancament d'empreses» enfront de la Covid-19 i ha assegurat que «per desgràcia a l'Arxipèlag s'ha iniciat l'any amb el virus descontrolat i amb el Govern desbordat».

Segons ha recordat Company «des del punt de vista sanitari, el mes de novembre passat Armengol es va fixar com a objectiu baixar de 50 contagis per cada 100.000 habitants per tal d'aconseguir que les Illes fossin una destinació segura». No obstant això, ha apuntat, «la realitat és que dos mesos després, les Balears superen els 500 contagis, 10 vegades més, i és la segona comunitat amb més incidència, després d'Extremadura, encara que durant molts dies ha estat al capdavant».

Segons Company, «l'única explicació que la presidenta dóna a aquesta explosió de contagis és que la gent s'ha relaxat, en un exercici de cinisme, després que ella fos caçada en un bar de copes infringint el toc de queda». «No s'ha relaxat la població, que en la seva majoria ha complert amb l'ordenat pel Govern. Els qui s'han relaxat han estat Armengol i els seus consellers, que sempre han anat a remolc del virus, prenent decisions tard i malament», ha emfatitzat.

Per això, ha demanat a la presidenta balear que, «des del punt de vista sanitari, s'estenguin els cribratges poblacionals a la majoria de municipis, com a mesura de control preventiu, com se li va sol·licitar al desembre en el Parlament». A més, li ha demanat que «el Govern mobilitzi tots els recursos necessaris per a accelerar la campanya de vacunació a les Illes, a través de convenis amb la sanitat privada o bé utilitzant altres col·lectius capacitats per a vacunar, com ara dentistes o veterinaris». «La vacuna és ara mateix l'única porta a la reactivació econòmica i ens juguem salvar part de la temporada d'estiu, que està cada vegada més en perill», ha apuntat.

Finalment, ha conclòs el dirigent del PP, «des del punt de vista econòmic, el Govern ha d'acompanyar les mesures restrictives amb ajudes i compensacions econòmiques per als sectors més afectats; en cas contrari, continuarà destruint-se més teixit productiu, continuaran tancant més empreses i negocis i les cues de l'atur no deixaran d'augmentar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Just veurer lo retratat ja embafa, fa mes de 3 anys

Un personatge que no sap ni parlar, que per defensar a un partit absolutament podrit per la corrupció i pels seus principis franquistes, utilitza un vocabulari propi de la gent mossona dels anys cinquanta i seixanta del passat segle, que no té res per oferir i que en el passat i com a promesa electoral, oferia als empresaris la "baixada de fums als funcionaris", enlloc d'ajudes al sector, els mitjans ni tan sols haurien de parlar d'ell.

Valoració:0menosmas
Per Llull, fa mes de 3 anys

Té qualque grau de deficiència? No té capacitat de reflexió! No té xarxa neuronal entre el límbic i el prefrontal? Acció-reacció.....con els rèptils!

Valoració:8menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 3 anys

Sort en tenim de no veure-t'hi a tu en aquests trumfos. Quin dia serà que te mossegaràs la llengua? No fas més que afegir llenya al foc. S'esperava més de l'oposició. S'esperava que reaccionàs com ho fan les famílies. Quan vénen mal dades, tots fan pinya per ajudar. No podíeu reaccionar pitjor. Esper que se vos tengui en compte per a properes eleccions.

Valoració:9menosmas
Per l´escèptic, fa mes de 3 anys

psocialistos i peperos, diferents colors i una mateixa agenda; sobreviure al preu que siga, inclús robant.

Valoració:4menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Déu ens guardi de que ells haguessin gestionat la pandèmia, els nyarros d'Ayuso a Madrid és el que ens esperava aquí. Veureu el que triguen Ayuso i Almeida a culpar a Sánchez del temporal de neu. Conscients de la seva pròpia incompetència, solen projectar en els altres els seus propis defectes, mentides per a consum dels seus crèduls votants i altres cecs que no hi volen veure. L'estulticia dels peperos ha arribat a un punt tan tronat que ja resulta insofrible per repetitiu i previsible, un discurs xaró i sense cap imaginació. Fan una oposició vandàlica, mai hi ha cap proposta per a millorar el que ells tant denigren. Ni un papagai ho faria millor.

Valoració:7menosmas
Per Francina Jaume Guardiola, fa mes de 3 anys

Només li vull dir al senyor Company, què és un impresentable, que no té vergonya, de fer política, en un moment tant crític i tant crític per les nostres Illes.

Valoració:7menosmas
Per Alquímia, fa mes de 3 anys

Un trumpista més....! Per favor; ja està bé...!

Valoració:5menosmas
Per Poca por deu fer, fa mes de 3 anys

Absolutament ridícul i caducat.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente