nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Pi considera una «errada històrica» deixar en mans de les 'Big Four' el rescat del sector turístic

El PI ha qualificat «d'errada històrica» deixar en mans de les 'Big Four' el rescat del sector turístic amb Fons Europeus, en relació a l'assistència de KPMG a l'Agència Turística de les Balears per a la preparació dels projectes que aspiren a finançar-se amb fons europeus.

El president de la formació, Antoni Amengual, ha reclamat que s'hauria d'haver gestionat a través de la Fundació Impulsa, patronals, associacions i empresa local.

Amengual ha recordat que des del PI es va proposar crear una comissió amb una àmplia representació del món econòmic i social liderada per una figura independent «per a evitar la utilització partidista d'aquests fons». En aquest sentit, Amengual ha avançat que demanarà explicacions en el Parlament al conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

El líder del PI ha puntualitzat que és essencial vertebrar estratègies en el territori per a aconseguir que les ajudes es reparteixin per totes les illes, encara que «l'actitud del Govern d'Armengol és callar i fer la seva». Segons el president del PI, «ve algú de fora a dir com s'han de fer les coses com si aquí no hi hagués professionals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.