algo de nubes
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 7.61°
16°

MÉS per Mallorca demana tancar les Balears als vols provinents del Regne Unit per a evitar la nova variant de la Covid-19

El diputat de MÉS per Mallorca, Joan Mas 'Collet', ha demanat aquest dilluns al Govern espanyol que suspengui els vols amb el Regne Unit en resposta a la detecció d'una nova variant de coronavirus més contagiosa i amb especial incidència a Londres i el sud-est d'Anglaterra. «L’Estat, que és qui té les competències, ha d’evitar que vengui ningú de Gran Bretanya fins que no estigui científicament aclarit l’impacte d’aquesta nova variant del virus», ha assegurat Mas.

El diputat ecosobiranista ha assegurat que cal fer aquesta passa ben igual que ja ho han fet altres països i ha criticat la passivitat al respecte per part de l'executiu de Pedro Sánchez. Segons Mas, «la situació és delicada i cal actuar amb contundència».

Cribatges massius demanats pel PP

Per altra banda, el diputat ecosobiranista ha criticat la «irresponsabilitat» del PP en demanar cribratges massius als diferents municipis on governen. D'acord amb Mas, «s’han fet i s’estan fent cribatges massius allà on s’havien de fer« i ara cal actuar amb lleialtat institucional i atenent criteris tècnics. «Que allà on governa el PP, tots alhora i per una qüestió de populisme, plantegin la necessitat de cribatges massius no és la millor manera d’actuar en aquests moments. Hem de ser seriosos i responsables. Si un Ajuntament creu que necessita un cribatge massiu ho ha de demanar de forma directa i més discreta», ha assegurat el diputat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.