algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
20°

El Pi reclama que es reuneixi la Comissió de Mobilitat per determinar la velocitat de la Via de Cintura

El Pi ha reclamat que es reuneixi la comissió de Mobilitat del Consell, encarregada de fixar les línies mestres del futur pla d’infraestructures de Mallorca, per determinar si s’ha de reduir la velocitat a la Via de Cintura als 80 km/h. La formació, que defensarà demà una moció al ple en aquest sentit, ha criticat que hagi estat el conseller Iván Sevillano qui hagi pres aquesta decisió «sense consensuar-la».

El president de la formació i conseller del Consell, Antoni Amengual, ha deixat clar que «ha de ser un òrgan mixt, amb tècnics i polítics qui prengui la determinació corresponent, si s’ha de fer en la totalitat de la mateixa o per trams, si s’ha de fer al llarg de tot l’any o s’han de determinar dies o hores a l’efecte, etc, tot de conformitat als informes emesos i als criteris tècnics i polítics». En aquest sentit, Amengual ha apuntat que «l’equip de govern del Consell de Mallorca amb aquesta decisió només busca la repercussió mediàtica i, com ja ens té acostumats, fa política d’aparador de cara a la galeria».

El president de la formació ha recordat que «el Ple del Consell de Mallorca, en la sessió ordinària realitzada el dia 10 de maig de 2018, per mor d’una moció presentada per El Pi, va acordar la creació de la Comissió per a les línies estratègiques de Mobilitat a Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.