algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

El Pi Palma exigeix a Hila que rectifiqui Vivas sobre la polèmica per l'estàtua de Juníper Serra

173011

El Pi Palma ha exigit aquest dilluns al batle, José Hila, que rectifiqui la regidora Sonia Vivas per la proposta d’enderrocar l'estàtua de Juníper Serra. La formació exigeix a Hila que «els esforços municipals se centrin ara en lluitar contra la crisi sanitària i econòmica que colpeja la capital».

El president d’El Pi Palma, Pep Melià, ha mostrat el seu rebuig per la proposta de Vivas i «el seu revisionisme històric frívol, ja que no es pot jutjar amb ulls d’ara fets de fa segles». Melià ha apuntat que «el batle hauria de rectificar a la regidora i adoptar mesures adequades perquè no es repeteixin sortides de to».

Melià ha reclamat també a Hila «mesures concretes per poder afrontar amb garanties la nova normalitat i poder salvar la temporada turística d’enguany».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Dins aquests partits polítics que s'anomenen "d'esquerres", hi ha un altíssim grau de curtor. Basta veure es currículums d'aquesta gentussa.
Trobau raro que sa gent ben formada i preparada se n'hagi d'anar a un altre pais, quan en aquest pais ens governen uns impresentables, irresponsables i curts de gambals?

Valoració:3menosmas
Per Que primer s'informi, fa mes de 3 anys

La senyora Vivas ha ficat bé la cama, perque intentant donar suport a les minories oprimides, ben igual que els de la CUP, ha fet palesa la seva ignorància sobre aquest tema.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente