cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Truyol demana al Govern espanyol que permeti a l'Ajuntament de Palma «regular el preu de l'habitatge»

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, ha demanat al Govern espanyol que permeti al consistori palmesà «regular el preu de l'habitatge».

En una carta remesa al ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, l'edil ha expressat preocupació per la qualitat de vida dels ciutadans i perquè es pugui «garantir el dret constitucional d'accés a un habitatge digne».

Segons ha explicat aquest dimarts Cort en un comunicat, Truyol ha recordat a Ábalos que l'augment del preu de lloguer i de compra d'habitatge ha estat «desproporcionat» a Palma els darrers anys, fins a superar el 50 per cent en el cas del lloguer, «la xifra més alta entre les capitals de l'Estat».

Truyol ha afirmat que a aquesta tendència s'afegeix «la difícil situació» en què es troben moltes famílies a causa de la crisi sanitària i econòmica que ha provocat la Covid-19 i que s'ha manifestat ja en les xifres de l'atur.

A la carta, l'edil d'Habitatge Digne, ha reconegut i agraït que el Ministeri hagi posat en marxa el primer pla de mesures d'ajuda a col·lectius vulnerables per fer front a les despeses d'habitatge en l'actual situació d'emergència sanitària i social, però ha lamentat que «no s'han traduït en una disminució dels preus de l'oferta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 3 anys

Molt bé i en la bona direcció. L'accés a l'habitatge digne per a tothom, es fonamental. Esperem que també puguin convèncer el PSOE estatal i que aquest respongui amb justícia, a favor de les necessitats de la població i no a favor de l'especulació de la banca i els fons voltors.

Valoració:2menosmas
Per Jaume, fa mes de 3 anys

Això és el que falta, menys bla bla bla i més propostes concretes. Enhorabona.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente