nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Costa assegura que el canvi en el projecte de l'aeroport és «conseqüència» de la reunió amb el Govern

La portaveu del Govern Pilar Costa, s'ha congratulat aquest divendres per l'anunci d'Aena de reformular el projecte de l'aeroport de Palma, i ha assegurat que aquest gest és «conseqüència» de la reunió que van mantenir responsables de l'Executiu amb Aena i Enaire.

Així s'ha expressat Costa durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern, on ha qualificat de «positiu que Aena hagi escoltat la veu del Govern», tot i que «podria tirar endavant el projecte sense el suport de l'Executiu».

Costa ha recordat que en la reunió amb el Govern «s'ha pactat que en cap cas» la reforma de l'aeroport «ha de suposar un augment de la capacitat» operativa. D'altra banda, Costa ha manifestat el seu «respecte» per la mobilització convocada per la Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport per al primer de març, Dia de les Balears. «Som ben conscients de la sensibilitat social que hi ha amb el tema», ha asseverat.

També ha insistit que el Govern està treballant per a «tenir incidència» sobre el projecte de reforma de l'aeroport, a pesar que no té competències sobre aquest assumpte. Aena va comunicar aquest dijous, en un escrit a la Comissió Balear de Medi Ambient, que pretén reformular el projecte d'ampliació de l'aeroport de Palma, per la qual cosa va demanar a l'organisme que no tramités l'informe sobre aquest tema, que estava inclòs en l'ordre del dia

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 4 anys

Sí, ara poseu-vos medalles. Si no hi hagués haguda pressió pública en contra, haguéssiu deixat les mans lliures a Aena, que ja ens coneixem tots i sabem com les gasta Armengol, és a dir, que no aneu ara d'amants de Mallorca perquè no ho sou. Qui estima Mallorca no la destrueix. Veurem el que dura la vostra oposició al projecte, segur que fins que Madrid us ho permeti. No ens representeu, no us esforceu perquè ja no us creiem.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente