cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Jaume Font: «El Pi no vol ni un vol més a les Illes»

El portaveu del PI en el Parlament, Jaume Font, s'ha referit aquest dilluns al projecte d'ampliació de l'Aeroport de Son Sant Joan de Palma plantejat per Aena i ha deixat clar que la seva formació «no vol ni un vol més a les Illes», argumentant que «els actuals ja són suficients i no hi caben més».

Així ho ha expressat en ser preguntat per aquesta qüestió en roda de premsa en el Parlament, en la qual també ha titllat «d'autèntica vergonya» la proposta del Govern de liquidar el mes restant de l'IVA de 2017 a les Comunitats mitjançant préstecs del FLA extraordinari. A les Balears ascendeix a 78 milions.

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ho va comunicar el divendres en el Consell de Política Fiscal i Financera a Madrid. «No té sentiments, no sap qui ha suat els 78 milions, són dels ciutadans de l'arxipèlag i el nostre no és seu», ha censurat.

«Fa anys que l'ego de partits mata les il·lusions d'un poble»

D'altra banda, Font ha criticat que el PSOE votés en contra de la proposta del senador autonòmic de crear una Comissió per a estudiar la insularitat i, no obstant això, hagin presentat una proposta d'una ponència d'insularitat.

«L'important no és una ponència o una comissió o que es barallin per a veure qui es posa la medalla, l'important és la insularitat i fa massa anys que l'ego de partits mata les il·lusions d'un poble», ha dit.

Així mateix, Font ha fet referència a la declaració institucional en defensa del sector agrari que, previsiblement, s'aprovarà aquest dimarts durant el ple i ha avançat que tots els partits s'han mostrat afins a la causa. «És l'últim alè per a salvar la situació», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.