algo de nubes
  • Màx: 15.62°
  • Mín: 7.61°
15°

Yllanes: «Aena sap que des del Govern no ens sembla una bona solució ampliar l'aeroport»

El conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha assegurat aquest dijous que Aena (qui ha plantejat el projecte d'ampliació de l'aeroport de Son Sant Joan de Palma) «té constància que des del Govern no els sembla una bona solució ampliar l'aeroport de Palma».

En aquest sentit, durant la seva visita a Menorca, el conseller ha argumentat que està «totalment en desacord» amb aquesta projecció perquè «des del punt de vista mediambiental suposa augmentar el nombre d'emissions a l'atmosfera de gasos d'efecte d'hivernacle i no disminuir la despesa energètica».

«Si nosaltres volem aplicar la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica i aquesta aposta per reduir les emissions i per estalviar energia. Sembla contradictori que poguéssim donar suport a una ampliació l'aeroport de Son Sant Joan que suposaria un major nombre de passatgers i de passatgers i, per tant, major nombre d'emissions», ha manifestat Yllanes.

El responsable autonòmic ha afegit que la postura del Govern en aquesta qüestió «no ha canviat res» i ha explicat que apuntat que l'Executiu s'ha reunit amb Aena, però ha indicat que la decisió final depèn del Govern espanyol, que és qui té competències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 4 anys

L'estat de la nació, fa inversions a la nostra terra, presumptament, necessàries, i ens queixem. No tenim remei.

Valoració:0menosmas
Per I tant!, fa mes de 4 anys

És igual. El que s'hauria de fer per part de la ciutadania, seria sortir a protestar per aquesta ampliació que destrossara encara més el nostre entorn, contamina encara més i acaba amb la pau dels que viuen a les zones llindants, i també protestar per l'espoli que patim continuament a les nostres illes.
A això només ho podem arreglar noltros mateixos, junt amb els partits d'aqui.

Valoració:2menosmas
Per Jaume, fa mes de 4 anys

Molt bona observació, inca, aquests socis de n 'Armangol del PSOE ens prenen per beneits.

Valoració:3menosmas
Per inca, fa mes de 4 anys

Una pena que el seu partit no estigui al govern de Madrid per a aturar-ho no? oh, espera...

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente