algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

MÉS rebutja «qualsevol ampliació» de l'aeroport de Palma

MÉS per Mallorca ha confirmat aquest dijous el seu rebuig a «qualsevol ampliació» de l'aeroport de Palma encaminada a absorbir més de trànsit aeri. Neus Truyol ha assegurat que treballaran «intensament» per a evitar l'ampliació i «cercaran aliances per a aconseguir-ho de manera general».

Truyol també s'ha posicionat contra el plantejament d'AENA, que justifica l'ampliació i la vincula a un suposat perill de desenvolupament econòmic de Mallorca. Així, Truyol ha assenyalat que «dir que l'ampliació del trànsit turístic a Palma no afecta negativament a la ciutat i a Mallorca, és negar l'evident massificació turística actual». A més, ha precisat que aquesta ampliació implica una «gran petjada ecològica». Per això, ha justificat que davant «l'emergència climàtica, l'ampliació no és una opció».

Precisament, MÉS per Mallorca s'ha reunit amb la Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport de Palma. La reunió ha tengut lloc després d'haver presentat una sèrie de preguntes sobre aquest tema al Senat i el Congrés. «Ara continuem fent passos perquè aquesta ampliació no es faci mai», ha dit Truyol, qui ha destacat també la «bona sintonia» i ha agraït les més de 2.600 signatures. «Això demostra que no estem sols», ha expressat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francina Jaume Guardiola, fa mes de 4 anys

No fa gaire, esperant per sortir cap a Barcelona, me vaig passejar a llocs buits de l'aeroport, llocs tancats i intransitats en anys.
I ara el volem ampliar, perquè? Per omplir de gent Mallorca, on els tres mesos d'estiu ni es pot agafar el cotxe, ni es pot anar a cap platja, ni passejar per ciutat ni per en lloc. Després ens omplim la boca amb el canvi climàtic. Comencem per aquí, el govern ha de ser valent, dir NO a l'ampliació de l'aeroport

Valoració:2menosmas
Per Que se´n vagin per on han vengut, els hotelers!, fa mes de 4 anys

Però què volen els hotelers? Més carreteres, més hotels, aeroport més gran...
Que no basta la gent que ve? No es pot donar una passa en tranquil·litat pel centre...
I després se´n duen els guanys i ens deixen la merda!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente