algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

March es compromet amb les escoles a retornar durant aquesta legislatura l'assignació reduïda pel romanent

El conseller d'Educació, Universitat i Investigació, Martí March, ha mostrat aquest dimecres als centres educatius la «voluntat política» de recuperar «com a mínim» els pressuposts de 2019 de cara a l'elaboració dels propers comptes i, així mateix, de tornar-los «en la mesura del possible» durant aquesta legislatura la quantitat de doblers que s'ha vist reduïda a causa dels romanents.

La Llei de pressupostos de la Comunitat per al 2020 incorpora una modificació per la qual l'import dels romanents dels col·legis dels anys anteriors -20 milions en total- s'ha d'incorporar, si s'escau, a l'exercici corrent i, per això, l'assignació designada pot reduir-se.

«Hem arribat a un principi d'acord, volíem recuperar la confiança que havíem perdut i volem posar les bases d'una bona gestió econòmica dels centres tant a curt com a mitjà termini», ha explicat March.

El conseller ha reconegut que varen cometre un «error de comunicació» des de la Conselleria i que, per això, «s'havia creat un malestar que havia de aclarir-se». Per això, ha afirmat que «s'ha fet una proposta oberta, inicial, que s'ha de poder ampliar i modificar en les pròximes reunions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mateu, fa mes de 3 anys

Algú s'ha embullat: el conseller March no s'ha reunit amb les escoles, s'ha reunit amb alguns directors, els que ell ha volgut... Què passa amb els demés directors? No som dignes de ser escoltats?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente