nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
16°

Galmés critica que «no hi ha cites per a passar la ITV a Mallorca fins al febrer»

El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha criticat aquest dimecres que «els conductors continuen sense poder tenir cita de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) fins d'aquí a tres mesos per decisió de Catalina Cladera». «Com hem comprovat avui mateix, no hi ha hores disponibles per a passar la ITV fins al febrer», ha argumentat.

En roda de premsa, Galmés ha considerat que si l'equip de govern «s'ho hagués proposat de veritat, ja s'hauria solucionat el problema» i ha exigit que la nova estació de la ITV a Calvià tengui «un mínim de quatre línies per a frenar l'espera» i «que es contractin dues línies mòbils de manera immediata fins a l'obertura de les noves instal·lacions».

Galmés també ha defensat que la institució insular s'ha de fer càrrec de l'adquisició del solar i posterior construcció i equipament de la nova planta d'ITV Calvià.

«El Consell Insular d'Eivissa està augmentant la contractació d'un servei de dues unitats per a la inspecció tècnica periòdica de vehicles a l'illa. Aquest servei és provisional mentre se solucionen de forma definitiva els problemes de llistes d'espera de més de 30.000 vehicles a Eivissa», ha explicat.

Així, ha remarcat que la previsió és que «la posada en marxa de la nova planta d'inspeccions de Calvià pot tardar diversos anys, de manera que una solució similar a l'aplicada a Eivissa podria reduir les llistes d'espera del servei d'ITV de Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.