algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El CDR Mallorca convoca una cassolada a la seu del PSOE de Palma

El Comitè de Defensa de la República de Mallorca ha fet pública una convocatòria per aquest divendres, 1 de novembre, a les 19.30 hores, davant la seu del PSOE de Palma, situada a la cantonada entre el carrer Miracle i el carrer Sindicat.

El CDR ha convocat la cassolada amb el lema 'Llibertat preses polítiques i represaliades' i amb els hashtags 'Jo soc CDR'; Stop llei mordassa' i 'Spain is a fascist state'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 4 anys

@Maria i Sebastia: Per les preses i els presos. S'ha canviat el masculí pel femení per indicar un plural heterogeni per questions de feminisme.
Jo soc més partidari de que els lingüistes crein un plural neutre que no faci de menys a ningú.

Valoració:2menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ Maria .- Jo també estic d'acord amb tú per la llibertat de totes les persones empresonades per defensar al seu pais i per extensió, estic en contra de les diferències de tracta per raó de sexe en qualsevol ámbit social. Gràcies per haver-ho dit.

Valoració:6menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

La Francina va per la vida de progre. I des de quan una progre sociata està a favor de la presó per les idees. I des de quan una progre està llepant el cul dels dirigents espanyols anti catalans i anti balears (però si reneguen del la seva identitat llavors hi estan a favor). Molt bé pels CDR i molt malament per la xusma mallorquina que està molt equivocada fent reverències als Sànchez, Casado, Abascal i companyia que volen aniquilar-nos.

Valoració:7menosmas
Per Maria, fa mes de 4 anys

Només per les preses? I per què per tots els presos? No ho entenc...

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente