algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

La minoria espanyolista de Catalunya es manifesta en defensa dels seus privilegis

La minoria espanyolista de Catalunya ha tornat a veure amenaçats els seus privilegis, com ara fa dos anys, i ha tornat a manifestar-se pels carrers de Barcelona.

L'entitat multisubvencionada autoanomenada 'Societat Civil Catalana' ha aplegat al voltant de 80.000 persones aquest diumenge migdia al passeig de Gràcia de Barcelona, segons dades de la Guàrdia Urbana, en una manifestació per reclamar «la fi del procés independentista a Catalunya» i la recuperació, segons l'entitat, de la convivència.

El president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa, ha demanat que es posi fi «a la violència, a la confrontació i al procés» i ha assegurat que cal «mirar al futur per a refer i reconstruir Catalunya». Sánchez-Costa ha dit que avui la manifestació ha reunit tots els «demòcrates constitucionalistes catalans» que diuen «prou al procés».

«President Torra, és molt senzill: posi les urnes»

Sánchez Costa, en el discurs que ha posat fi a la manifestació, ha dit que avui ha sortit al carrer «una marea d'aigua que acabarà amb el foc del procés». També ha demanat a Quim Torra que «posi les urnes», fent una al·lusió a les paraules de l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, que ha provocat rialles entre els assistents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Allà va!, fa mes de 4 anys

Minoria i privilegis? És clar! Els lladres polítics condemnats a presó també en tenien!

Valoració:-2menosmas
Per emigrante, fa mes de 4 anys

Por favor firmen los artículos; el titular es muy bueno.

Valoració:0menosmas
Per vigilant, fa mes de 4 anys

La meitat dels assistents, eren messetaris i estaven subvencionats amb el bús i el bocata mortadela gratiSS.

Valoració:13menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Amb aquesta gent, no entenc que la foto no hagi surtit en blanc i negre. I el que ja em descollona és sentir de des del PSOE-PP-Cs-VOX, que volen que es defensi a la "majoria dels catalans". Que no han vist Albiol al darrer banc amb dos adlàters al costat i al PSCallats, però, junts exigint el que ha de fer el Govern de la Generalitat que és qui té la majoria del Parlament català?? El que passa és que "l'equip 155" és qui mana a EÑA i tinguent en compte que vénen d'una Inquisició "molt recent", la democràcia els hi resulta desconeguda i bastant incòmoda. Eren més feliços amb les lleis de fa 500 anys (que és el retard que porten)

Valoració:12menosmas
Per Bolañoso, fa mes de 4 anys

"Siempre se ha sabido que la colonia extranjera mas numerosa en Barcelona es la española. Como ciudad acogedora que és , está acostumbrada a las celebraciones de todas sus comunidades como la india, la marroquí, la paquistaní...". Oido por una radio local

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 4 anys

A la manifestació també hi havia José Luis Ábalos, ministre del PSOE; Josep Borell, ministre del PSOE i Miquel Iceta, secretari general del psc-PSOE. El que passa és que no han estat tan agosarats com el del PP i C,s. És a dir, han contribuït a omplir la manifestació però no s'han volgut fer la foto dalt de la tribuna, tot just abans de les eleccions, perquè en unes altres ocasions no han tengut cap inconvenient a fer la foto de família. En fi, la tramoia habitual dels polítics.

Valoració:12menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 4 anys

Jajajajajajajajajajajajajaja........me meo.
Se meten en Ca’n Alcover y sobran sillas.
Un clamito, vaya.
Un clamitín.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente