algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

La Xarxa Municipalista de Mallorca anima a votar opcions que plantin cara al 155 i a la repressió i que defensin les llibertats

La Xarxa Municipalista de Mallorca, reunida aquest dimecres a Santa Margalida, ha acordat fer un pronunciament públic davant les properes eleccions Generals del 10 de novembre.

La Xarxa Municipalista declara que «En un context social i polític de repressió creixent i vulneració de drets bàsics a l’Estat Espanyol, volem fer una crida a la participació política que no s’esgoti amb l’exercici del vot cada quatre anys, necessari però no suficient, perquè creim que la mobilització social és el principal motor del canvi de l’actual sistema».

També afirma que «Conscients que un ample sector de l’esquerra està decebut, consideram important exercir el dret a vot cap a les opcions que plantin cara al 155 i a la repressió, i a favor de la defensa dels valors democràtics, les llibertats i els drets de les persones, així com també a aquelles formacions compromeses efectivament amb la lluita contra el canvi climàtic.»

La Xarxa Municipalista de Mallorca també ha acordat la participació en les mobilitzacions que estan previstes com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem sobre els presos polítics catalans.

A la reunió d'aquest dimecres de la Xarxa Municipalista de Mallorca hi han participat: Independents de Santa Margalida; Alternativa per Artà; Alternativa per Pollença; Gent per Sineu; Volem Sencelles; Crida per Palma; Alternativa per Binissalem i Alternativa Santa Maria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per teresa, fa mes de 4 anys

@pepeta A les generals aquesta opció malgrat no ens agradi gaire és Més....pero com vagi amb Podemos, ens hem quedat sense opcions perquè dubt que poguem votar la CUP, a les balears....

Valoració:-2menosmas
Per És mal d'entendre, fa mes de 4 anys

No entenc que censurin segons quins comentaris nostros, però que en canvi publiquin els d'uns fatxes que només insulten, falten al respecte, diuen disbarats i creen confusió posant se el nom que utilitzen altres comentaristes, només per embullar la troca i per fer enfadar.
Si no tallen d'arrel aquests atacs, aquest digital acabara tan malament com quan era del Grup Serra, perque la manca d'educació i la barra d'aquesta gent ultra és infinita, i com que ells tenen patent de córs s'atreveixen a dir de tot impunement.
I com que ja s'han donat a conèixer, també sabem que només son unes pobres bubotes i que ignorar les no tindria cap consequència, perque per molta estufera que duguin damunt no tenen cap poder i
Tampoc els seus els fan cas.

Valoració:-1menosmas
Per un vianant, fa mes de 4 anys

Sempre que en Balnearium apareix per ací, va rodejat de boira baixa. Per què serà ?

Valoració:-1menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Balnearium, i tant que sí, etc... es veu que no vols competència

Valoració:0menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

La Xarxa Municipalista de Mallorca està fent una feina que no té nom, nogensmenys convida a donar resposta al context repressiu de l´estat espanyol contra els catalans i per extensió contra els països catalans. Esperem que en un futur no gaire llunyà siguem lliures d´aquest estat ignominiós que ens vol derrotats i que no accepta diàleg si no és dins la constitució. Des de quan els diàlegs s´han d´oprimir?. Ho tornaran a fer però no ens agafaran desprevinguts aquesta vegada.

Valoració:-1menosmas
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

I..... Quines són aquestes opcions?
Agrairé me n'informeu.

Valoració:-1menosmas
Per Balearium, fa mes de 4 anys

Yo animo a esta tropa a que dejen de fumar maria.

Valoració:0menosmas
Per oital, fa mes de 4 anys

Defensam nostros drets i llibertats, sens defallir.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente