muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

La Junta Electoral exigeix la retirada del llaç groc del Parlament

La Junta Electoral de les Balears ha acordat requerir a MÉS per Mallorca i al president del Parlament, Vicenç Thomàs, al fet que en el «termini màxim de 24 hores ordenin la immediata retirada dels llaços grocs que hi pugui haver» en el Parlament.

La Junta argumenta que aquest és un signe que pot ser «legítimament» utilitzat en propaganda electoral però no pels poders públics que han de mantenir «una rigorosa neutralitat política». El PP ha denunciat aquest mateix dijous davant la Junta Electoral Provincial la col·locació del llaç groc en la façana del Parlament.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El que son, fa mes de 4 anys

Paletos, aporellistes i franquistots.

Valoració:4menosmas
Per No passaran, fa mes de 4 anys

Que el retirin! El duim incorporat i és invisible!
Ja, ja, ja...

Valoració:4menosmas
Per Toni, fa mes de 4 anys

Però, quin neofranquisme més descarat! On està la democràcia si en un parlament es veta una manifestació ideològica de bona part dels seus diputats? O és que només val el que alguns volen veure? Això no és pot fer a una democràcia, una veritable democràcia no tanca a ningú per les seves idees ni prohibeix llaços ni colors que no tindrien raó de ser si els polítics estiguessin en el parlament defensant les seves idees, que per a això els van votar els ciutadans, als quals han negat el dret constitucional de la inviolatitat ideològica dels diputats elegits mitjançant el seu vot. Pens que els politics independentistes de Mallorca que se'ls nega el seu dret a protestar i a defensar el que creuen, haurien d'abandonar el Parlament fins que a la institució es reinstauri la llibertat de pensament. Per dignitat democrática, senyors/es.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente