algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

El Consell Polític del PSIB fixa com a prioritats la sostenibilitat ambiental i el municipalisme

El PSIB de Mallorca ha reunit el Consell Polític, màxim òrgan de decisió entre congressos, i han fixat com a prioritats la sostenibilitat ambiental, social i econòmica i el municipalisme.

Segons ha informat, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha recordat que la seva formació comença aquesta etapa «amb molta força», després d'uns resultats electorals «que han situat a la formació amb 15 batlies».

Quant a les polítiques, Cladera ha remarcat que Mallorca ha de ser pionera en reducció de residus, transició energètica i mobilitat sostenible, a més de tenir en compte la sostenibilitat social.

«Més del 50 per cent del pressupost del Consell de Mallorca es dedica a benestar social de les persones», ha especificat la presidenta socialista. A més, Cladera ha apostat per a potenciar «la sostenibilitat econòmica», des de les competències de promoció turística i econòmica, i el municipalisme, avançant que el dia 24 està prevista una assemblea de batles per a definir el full de ruta conjuntament amb els municipis.

El Consell Polític dels PSIB de Mallorca ha aprovat també modificacions en la Comissió Executiva insular. D'aquesta manera, Tomeu Bauzá serà a partir d'ara el coordinador de la secretaria general, Juli Dalmau secretari de Política Municipal i Tomeu Morro, secretari de Memòria Democràtica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

Hem de votar el partit que defensi les nostres illes.
I no una teresseta del PSOE espanyol.

Valoració:1menosmas
Per nofret, fa mes de 4 anys

Si es vera el que diuen i el PSOE a les Illes Balears prioritza la sostenibilitat ambiental, social i econòmica, que ho demostrin deixant de fer més autopistes i lluitin per a recuperar el fabulós negoci dels ports i aeroports de Balears que ara sols beneficia a l'estat i a inversors privats

Valoració:3menosmas
Per Tomeu, fa mes de 4 anys

S’ha de ser una organització sumament hipòcrita, com ho és el PSOE, l’amo del PSIB, per practicar la mateixa política que el PP en matèria de carreteres i afirmar que la sostenibilitat mediambiental és una de les seves prioritats.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente