algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Ensenyat considera que seria un «error històric» tornar a celebrar unes eleccions espanyoles

El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha declarat aquest dilluns que seria un «error històric» tornar a celebrar unes eleccions espanyoles i que aquestes suposarien un «descrèdit a Sánchez i a la política en general».

En declaracions als mitjans, el líder de MÉS ha recordat que «es ve d'un procés on no es varen poder aprovar els pressuposts a nivell estatal», cosa que ja va provocar altres eleccions i que «és un imperatiu moral, més que legal, arribar a un acord».

«El temps de majories absolutes s'ha acabat a causa de la representació plural de diferents partits, de manera que aquests tenen l'obligació d'arribar a acords. Podent preveure els resultats, probablement anirem a un resultat bastant semblant», ha explicat.

Finalment, Ensenyat ha dit que s'ha de fomentar el diàleg i «posar-se a parlar», cosa que, segons ell, «ha faltat en aquest període».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sense remei, fa mes de 4 anys

eÑe no sap dialogar, tan sols imposar. Si proposa d´anar a noves eleccions és perquè els sondeigs els surten favorables als seus interessos partidistes, i no perquè tinguin ganes de pactar o dialogar en ferm.
La matriu Ñola no dona per cap altra cosa.

Valoració:3menosmas
Per Seria una segona oportunitat, fa mes de 4 anys

Els que se sacrificaren i votaren al PSOE amb el nas tapat,perque no governas el Trifatxet, ja veuen perque serveix, si els poders a l'ombra no deixen que PSOEpa ti ni amb Podem, ni tampoc amb nacionalistes i presionen perque pacti amb la dreta.
Si se tornen a fer eleccions, sera una segona oportunitat per tenir representació parlamentària nostra de veritat, no un persones de partits centralistes, com diu el company Mateu.

Valoració:4menosmas
Per mateu, fa mes de 4 anys

L'únic bo que veig en unes noves eleccions, és que intentéssim que a Balears tengui una veu pròpia al Congrés.

Valoració:6menosmas
Per Maria, fa mes de 4 anys

Per què no es retira d'una vegada aquest narcís insuportable. No té gaires estudis, ha fracassat en les passades eleccions. Personalment, el detest. No hi ha recanvis dins Més? Fins quan caldrà mantenir personatges que viuen de la comèdia prenent vermuts al Modern?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente