algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El Pi constitueix nou comitè local a Bunyola amb l’objectiu «d’ocupar el centre regionalista»

El Pi ha constituït el nou Comitè Local de la formació a Bunyola, que serà presidit per Miquel Ballester.

El Pi Bunyola neix amb l’objectiu, segons Ballester, «d’ocupar l’espai de centre regionalista al municipi i donar solucions als problemes enquistats de l’urbanisme local com són el PGOU, les infraestructures obsoletes, la manca d’habitatges escolars o un institut-escola».

Ballester també ha fet una aposta pel suport al comerç local, al camp i la ramaderia existent, així com a la viabilitat del mercat municipal i a la millora del transport públic amb els municipis veïns i la UIB.

També ha explicat que la formació vol col·laborar i fer feina amb els nouvinguts estrangers al municipi «per a donar solució a les seves necessitats, tant d’idioma com d’integració».

Durant la constitució del Comitè Local d’El Pi Bunyola, també va ser elegit Joan Miralles com a secretari. A l’acte varen assistir el president d’El Pi, Jaume Font, i el secretari general, Josep Melià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jon, fa mes de 4 anys

regionalistes??bunyola,regió mallorquina??

Valoració:1menosmas
Per res de res, fa mes de 4 anys

Eran las opiniones de unos señores, que se respetan, como no puede ser de otra manera, pero que no se comparten.

No tienen más peso, que el que puedan tener las de los que no pensamos igual. Por lo tanto, como si lloviese

Por cierto ¿Qué es el PI o sea el pino?

Valoració:-1menosmas
Per 100% regionalistes espanyols?, fa mes de 4 anys

--«Si el mallorquinisme no pot ser oposat a balearisme, i balearisme vol dir, essencialment, catalanisme insular, està clar que el mallorquinisme únic que s’ha d’admetre com a bo i raonable és el catalanista». Joan Estelrich (1917)


--"Cal desfer l’equívoc que Mallorca és una regió d’Espanya distinta de Catalunya, i desvirtuar el regionalisme o el mallorquinisme com a conceptes mancats totalment de sentit". La Nostra Terra (1930)


--«Seria profitós que ens posàssim d’acord per cercar un apropament vers aquells sectors que aspiren al reconeixement de la nacionalitat catalana a la que nosaltres pertanyem d’ençà que Menorca fou conquerida pels catalans». Tudurí Garcia (març de 1931)


--"Res d’Estat Balear, res de provincianisme. Volem ser catalans, tot essent menorquins, com en són els empordanesos, els rossellonesos, els mallorquins mateixos. (…) Si Menorca és una regió catalana ha de seguir una política catalana." Joan Timoner i Petrus, Menorquit (1931)

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente