algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La vicepresidenta del Parlament critica que la monarquia vulgui «imposar a les dones portar vestit curt pel fet de ser dona»

La vicepresidenta del Parlament, Gloria Santiago, ha considerat aquest dimecres que «les institucions medievals haurien de replantejar-se i estar a l'alçada de la societat que representen», ja que, segons la seva opinió, «al final Espanya és millor que els seus monarques».

Així s'ha expressat en declaracions als mitjans després d'assistir a la recepció amb els reis espanyols a l'Almudaina, pel que ha explicat que «avui era un moment per seguir reivindicant».

Així mateix, ha criticat que «una institució monàrquica vulgui imposar a les dones portar vestit curt pel fet de ser dona». «No m'ha semblat lògic ni convenient en el moment que està vivint Espanya en qüestions d'igualtat i feminisme». En aquest sentit, ha defensat que, per això, li ha semblat millor triar per si mateixa el que s'havia de posar i ha triat uns pantalons.

Per una altra banda, Santiago també ha estat notícia per publicar a les seves xarxes socials una fotografia amb un llaç republicà i el text: «Com la segona representant del poder legislatiu a les Balears i per tant de tota la ciutadania d'aquí, republicana o no, avui tinc un acte inusual. Avui veuré a Felipe, un ciutadà normal que ha tengut molta sort en aquesta vida. Però no tant com nosaltres, que tenim la nostra lluita, el somni i la determinació per aconseguir que en aquest país guanyi la democràcia i la justícia social. La gent no pot ser lliure i súbdita alhora».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa mes de 4 anys

Imposen un protocol que està obsolet igual que la monarquia.

Valoració:4menosmas
Per Llorenç, fa mes de 4 anys

No ha anat amb falda, però finalment ha assistit a la recepció reial, com tots els altres i en fila.

Valoració:3menosmas
Per Tots tenim el mateix..., fa mes de 4 anys

I ara que les dones poden anar amb els pits a l´aire...!
S´hauria d´imposar la moda als actes oficials. Veuríem mames reials.

Valoració:5menosmas
Per Joan de Palma, fa mes de 4 anys

Esteim al SXXI,¡¡ Per favor!!
Tens raor Gloria Santiago,¿Qui l'triat?a son pare en Franco I a ell???

Valoració:5menosmas
Per Maria Magdalena, fa mes de 4 anys

Ella anava ben elegant, amb el seu vestit-pantaló.
I per mostrar unes cametes, de gorrió o de les que pareixen cuixots penjats a l'inrevés, millor dur les tapades.
P.D. No és cap figa cap a la Bicepresidenta, ni tampoccao a algunes dames principals.

Valoració:2menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

QUI NO TÉ FEINA EL GAT PENTINA. Vès quines ximpleries anar-se a posar en l'indumentària de cadascú. Deu ser perque no estan segurs de que la recepció sigui tan important i han volgut reforçar-lo amb una vestimenta que "realci" l'esdeveniment però per aixó, en que no vagin amb bikini perque no és programa de piscina, ja n'hi ha prou per "realçar" al personatge amfitrió. Afortunadament, tenim persones com la Gloria Santiago, amb la que m'identifico plenament sobretot en les seves afirmacions entrecomades. Gran caracter el d'aquesta dona i gran senyora davant les necessitats d'aquests moments.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente